Chlpáči a iné
barbucha vsechno nejlepsi! ![]()
Friga Čtu se zpožděním, takže už vím, že je doma. Hurá!
Friga zrovna ti chci napsat, ze by to mohl byt vestibularni syndrom. To se spravi, pocitej tak cca 14 dni ![]()
Právě naopak, chudá rodinka - všichni žerem z cibuláku páč sme ho zdědili (=byl zadarmo) ![]()
Jinak Poppy děkuje všem za přání!
Friga prave trochu jedla!
A vypada zase o neco lip nez rano. Tak se z toho snad opravdu dostane ![]()
Friga tak to je skvělá zpráva ![]()
Friga sledujem vás a držím palce, Friga je moja oblubenkyna ![]()
@Karja my zatím kupovali jen ten woom, kterej stojí z druhý ruky skoro stejne, takže vzhledem k tomu, ze bude pro dvě deti, jsem koupila po dni projíždění bazaru nakonec novy...ted nekdo prodava vetsi u nas, ale presne zase jen o 2 litry levnejc nez stoji novy (zas v kýžený barvě, ktera uz se nevyrábí...)
jakou máte kýženou barvu? Fialovou? Ja teď o víkendu koukala na bruslích, jaký měly děti kolem woomy v nových pastelových barvách. Tak jsem si gratulovala, že jsem se loni konečně po letech dokopala k prodeji našich červených ze sklepa.
Tabea jo, maj ted ty pastelový
aneb řekni, jaká je tvoje nejoblíbenější barva, aniž bys rekl, jaka je tvoje nejoblíbenější barva ![]()

Potrefenáhusa joo, fialový měla dcera to první ![]()
Tabea ja jsem zvazovala, ze bych koupila nejaky jiny, treba ruzovy beany, ktery by pred Jednotou tak moc neřvalo Vem si me, ale ona to kolo strasne miluje, tak bych ten dobrej vztah k cyklistice rada podpořila
@Barbucha všechno nejlepší ![]()
a všechno nejlepší i marůdkovi Friga
Občas chodím kontrolovat tep, když chrápe na zahradě ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025