Zajímavý: Ronny to samý, a Sára (taky RR) předtím taky vodu nemusela...
no jo, asi geny: v Africe moc vody na koupání není... ![]()
Zajímavý: Ronny to samý, a Sára (taky RR) předtím taky vodu nemusela...
no jo, asi geny: v Africe moc vody na koupání není... ![]()
Presne. Sestrin RR to isté. Ja ju umývam mokrou handrou. To jej nevadí.
Ale stráži krásne. 
+ RoSa Mamčin ridgeback do rybníka vlez', byť jen po břicho, ale když ho jednou koupali doma, tak zbořil půl koupelny. Pak už se taky jen omýval :-).
A venčila jsem kdysi s jednou paní a ta měla RR hned dva, říkala, že jeden ani nenamočí tlapky a druhý s ní běžně plave. Ale asi to byla spíš výjimka.
Mne už chovateľka (silné slovo pre babu, ktorej fena raz porodila, štence oplakala a doteraz podávam raport o Elzičke ) prízvukovala, že kupanie u RR nehrozí. Tak ked som potom doma videla reakciu na prsknutie vodou, vedela som, že to bude boj.
Ale zas by som "potrebovala" prerobiť kupelku. Síce má len cca 7 rokov, ale robili si ju naši pre seba a je tam sprchový box, ktorý z duše neznášam, tak by som ju tam mohla skúsiť okupať? ![]()
Tak já jednu archivní fotku Sárinky ve vaně dohledala - občas se mi podařilo (ve dvou lidech) dostat ji do vany a osprchovat. Pak to ale bylo čóro: běhala po bytě, oklepávala se, všude nacákáno, našlapáno...
Venku v přírodě ale nikdy do vody nešla.

Bart vodu fakt nemusel, máma, když něco dělala na zahradě, a on se jí tam motal ve výkopu, tak ho pokropila rozprašovačem na prádlo a on bryskně zmizel. Pak si mi stěžovala, že na flata to nefunguje, jaké překvapení :-).
Nase stene vodu uplne miluje, normalne nam chodi do sprchoveho koutu a chlemta tam vodu a nevadi mu, ze na nej strikame, tak jsem zvedava, jestli i venku se bude tak vrhat do rek a rybniku ![]()
Tak to taky znám, to s tím zadkem, případně ho člověk má třeba na uchu. Když jsme měli ještě obě kočičí holky, jedna vlezla na vrchní část hrudníku a ta druhá se nutně musela vmáčknout ještě někam pod nos. Lepší test na alergii si neumím představit. Možná hned na několik alergií.![]()
To je krásne. Ked behá mokrý jazvečík po byte, tak sa dá, Ale také teľa už si ani nechcem predstaviť. ![]()
u nás se koupe takto (občas je uražený a na mě se ani nepodívá
) ale dá to hodně přemlouvání ![]()

Děkuji za optání, příští středu jde na rentgen a po něm se uvidí, co přesně a v jakém rozsahu bude třeba operovat. Termín zákroku ale ještě nemáme.
A abych se držel tématu - Boňuše se ráda osvěžuje po bříško, plave jen s náma, za klackem nebo míčkem. Ale známe německého ovčáka, a to je asi maskovaná vydra, on se i potápí!
EDIT: a taky je namočená i se zády a kormidluje ocáskem, je to strašně roztomilé ![]()
no to s tim vmacknutim, tak to je presne. Suzettka se muze zblaznit, kdyz zmerci, ze si Bu dovolila se ke mne pritulit. To nevaha, jde a vprdeli se treba i na deset cm ctvrecnich, jen aby na ni nahodou nekdo nezapomnel ![]()
![]()
jezisi to je tak krasnej pejsek! moje znama je nadsenou majitelkou dvou ridgebacku a na fb porad sdili fotky osirelych, kteri hledaji novou rodinu. ja uz jsem kolikrat mela chut se nejakyho toho nebozaka ujmout. ty jejich pohledy :)) ale nevim, co by tomu rekl pan domaci, ktery mi ve smlouve zakazal chovat domaci zvire .)
a to může? ![]()
To je tu ale pekných fotiek. Zdravim všetkých chlpáčov. Bohuzial nestiham ani čítať tak len pozeram fotky. ❤❤❤ Vsetci sú super!!!

no... to nevim, nejsem odbornik na obcansky zakonik. ale urcite me muze vystehovat, kdyz se mu neco nebude libit :D
To je "výhoda", když jsou kočky kámošky. Ti dva, co teď máme, se zrovna nemusí, takže taková akce nehrozí.
Dadoo vodu šíleně miluje. Když jsem ji ještě jezdívala jenom hlídat, vozila sjem ji k rybníku a házela jsem jí klacek do vody. Čím dál jsem dokázala hodit, tím líp, pořád dokola, třeba destkrát, až úplně vyčerpaná padla a nemohly jsme odjet, dokud ho úplně nerozhryzala. Normálně skákala vždycky do vody s rozběhem, potopení jí nevadilo. Ideální pro ni bylo dlouhé dřevěné molo. To po něm letěla, odrazila se a skočila co nejdál. Normální psí šipky
Vždycky jsme říkali, že je asi křížená s bobrem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.