Jak jsem předtim hledala tu Sárinku v koupelně, tak tu teď brečim nad starýma fotkama ![]()

Jak jsem předtim hledala tu Sárinku v koupelně, tak tu teď brečim nad starýma fotkama ![]()

![]()
Musíš mu vysvetlit, že to nie je pes, ale parťák. ![]()
Jo, Jo, vezmú za srdce. ![]()

Zas už je ten chudák hladovej ![]()
tak tomuhle rikam pohled s velkym P! Predpokladam, ze kocici mana byla naservirovana tak do deseti sekund nejpozdeji.
Nejpozději!
Jsem si říkala, že Goliáš nějak zhubnul, a pak koukám, že je tam ještě jedna kejtka ve stínu ![]()
tak tomuhle rikam pohled s velkym P! Predpokladam, ze kocici mana byla naservirovana tak do deseti sekund nejpozdeji.
No já nevím, mně teda přijde dost pobuřující,že nemá k dispozici plnou misku celý den. Je přece ponižující muset si říkat o kus žvance vyčítavým pohledem. ![]()
souhlas! to moje zver ma granule non stop a obcerstvuji se nezavisle na necem tak nepodstatnem, jako je moje rozhodnuti.
To bysme asi brzo atakovali rekord o nejvykrmenejsiho kocoura světa ![]()
Moje kočka je bohuzel bezedna ![]()
A soutěž o psi pelisek vyhrává....

ale prasátko už je blízko, příště možná vyhraje ono ![]()
chudák Rufík, to Ti ho neni líto? zasáhni!
mně se líbí, jak jsou rufík a goliáš vyvážení. včera jsem se dívala, jak směšně působí naše dvojka, u nás je goliášem pes, ale skutečným, kočka je vedle něj takový malý drobeček, vždycky mám strach, že ji zasedne.
Ale stráži krásne. 
Je úžasná! A všichni RR. Elzička je opravdu dáma.
Sára je narozena 1.5.? Já i Tiffanka také. Nedávno tady na parfumanii někde proběhl numerologicky horoskop. A jedinci narození 1. tam mají: Silná individualita, která potřebuje volnost a nezávislost, o všem si rozhoduje sama.. Na Tifku to sedí dokonale.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.