Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 11. března 2017 18:22

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 19:11

náš venkovní kočičák se rozhodl, že mu u nás nechutná a očividně chodí jíst někam jinam :( k nám zajde jen večer dělat blbosti, mazlit se za otcem do kanceláře, zřejmě se možná vyspat a jinak je někde nevím kde, kde se i krmí, protože vyhuble nevypadá. co si s tím pytlem granulí a půl krabicí konzerv počnu 

Offline viktorka_od splavu
49190 příspěvků moje polička 11. března 2017 19:17
Reakce na Jiná Realita:

kdyztak to zbodne pupicek:-)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. března 2017 19:26

Nebo jiná kočka 

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 11. března 2017 20:06
Reakce na Jiná Realita:

Tak to vás trumfnem, před nedávnem mi jeden kocour domů přišel celej heboučkej a VONĚL. U nás ho nikdo nekoupal, ba si to ani neumíme představit - nerad se mazlí. Teda aspoň s náma 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 20:11
Reakce na Kiore:

já "našemu" kocourovi vůbec nerozumím, one se na jednu stranu mazlí rád hrozně, na druhou stranu se i hrozně bojí, na jednu stranu celý den někde trajdá, ale pak jde se mnou třeba vynášet staré větve 500 m k lesu nebo jde se mnou se psem. někdy čeká za dveřmi a chce jít na klín, jindy sice čeká za dveřmi, ale nevím, co chce, dovnitř nejde, jít nechce, ale hcce se snad asi hrát venku? jakože se schovává v okrasných trávách a chytá mi pacičkama ruku a tak.

Offline dzizisketa
8917 příspěvků moje polička 11. března 2017 20:13

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 11. března 2017 20:22
Reakce na Jiná Realita:

to je standard kočka, co popisujete 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. března 2017 20:56
Reakce na Jiná Realita:

já "našemu" kocourovi vůbec nerozumím, one se na jednu stranu mazlí rád hrozně, na druhou stranu se i hrozně bojí, na jednu stranu celý den někde trajdá, ale pak jde se mnou třeba vynášet staré větve 500 m k lesu nebo jde se mnou se psem. někdy čeká za dveřmi a chce jít na klín, jindy sice čeká za dveřmi, ale nevím, co chce, dovnitř nejde, jít nechce, ale hcce se snad asi hrát venku? jakože se schovává v okrasných trávách a chytá mi pacičkama ruku a tak.

A čemu konkrétně nerozumíš? Vše je přece jasné jako facka.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. března 2017 09:38
Reakce na KoraKora:

Myslim, ze zalezi na velikosti a vuli pejska. Inkoustova chovatelka ma jednoho starickeho krysaricka, ktery ma za sebou uz mrtvicky tri. Chodi, zije, kouka, je vesely. Jen trochu kulha a silha, jak ztratil vladu nad casti nervu. Cituji p. Horakovou:

Mikesek žije. Rozdychal a rozhybal už 3x záchvat . Pokaždé ochrnul na pravou stranu,takže chodi trosku  dokolecka. Celou zimu se tvářil, že umírá,  když se mělo jít ven. Ale teď začínají hárat fenky a dědek ožil!

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 12. března 2017 11:25
Reakce na KoraKora:

taktéž jsme absolvovali (mateřský plurál) zřejmě mrtvici, několikrát. pokaždý se to časem spravilo. jakože se stav postupně lepšil a lepšil.

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 12. března 2017 11:38
Reakce na KoraKora:

Zkušenost nemám, ale držím palce, ať se to spraví. Kamarádky boxerka měla mrtvici myslím kolem 10. roku a dožila se pak celkem v pohodě 12, což je na boxera slušnej věk. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. března 2017 11:39
Reakce na KoraKora:

Mikeškovi je 10, tak si taky myslim, ze se to upravi, souhlasim s Moorou :)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 12. března 2017 16:49
Reakce na KoraKora:

Já myslím, že je to podobné jako u lidí.  Někdo se z toho dostane bez následků, někomu nějaký následek zůstane, někdo prodělá mrtvic víc.  Hlavně, že jste jeli brzy a dostal tu kapačku.  Držím palce , ať je to jen lepší. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 12. března 2017 16:53

Stačilo pošplíchat myšku catnipovým spreje a hned důstojný pán ožil, byť to tak z fotek nevypadá.  Na těch akčních byla jen čmouha. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 12. března 2017 16:53