A i když to na fotce až zas tak nevypadá, tak u nás už fakt konečně začíná jaro

A i když to na fotce až zas tak nevypadá, tak u nás už fakt konečně začíná jaro

Je drobnější, v reálu je to poznat ještě víc, jsem to ani nebrala, že je vodítko nápověda. A Rufík u kytiček je výbornej, nevíte prosím někdo, jak se jmenují?
to je čemeřice
Důstojný pán má kníra jako Franz Josef. Rozhýbat Brita není jen tak. ![]()
kromě kníra jako Franz Josef má i "jizvu" jako Harry Potter ![]()
A s tím rozhýbáním máš recht, vydrželo mu to tak 20 sekund.
Jiank jak se tu někdo ptal na tu dentální hygienu, kdysi jsme ji s jezevčíkem podstupovali a bylo to bez problémů. Akorát jak tu už padlo, se dělá v plné narkóze, čili bych u starších psů trochu rozmýšlela - kdyby tam nebyly nějaké další potíže. Proti zubnímu kameni je jinak dobrá kelpa, ale nemám to sama vyzkoušený, Terk s tím problém nemá.
Jinak pokud jde o tu narkózu, tak nám teda za posledních 10 let vraceli zvířata vždy už plně probuzená (morčetem a potkanem počínaje a vlkodavem konče), myslela jsem, že už se to dnes ani jinak nedělá, ale možná to byla jen shoda náhod.
Prostě si ustlal v mým Spathiphillu a drze kouká!
Aha
, já myslela, že je obdivujete
. Ale fakt přibral, boky míval propadlejší, pán je nemocný, nemůže s ním chodit na procházky, chodí s ním jen paní a ta tomu myslím moc nedá.
A je to cockapoo - tady jich teď běhá hrozně moc, ale každý vypadá trochu jinak. Někteří mají víc z pudla, jiní víc z kokra, jedni mají celkem dlouhé nohy, druzí jako tenhle zase kratší apod.
aha, druhej muj typ byl labradoodle, ale tady těm plemenům moc nerozumim :-D Voni pudlové prej skoro vůbec nelínaj, tak je to asi praktický.
Prostě si ustlal v mým Spathiphillu a drze kouká!
No co, není to žádnej srab! ![]()
Myslím, že právě kvůli té nelínavosti pudlů je takhle kříží - prostě mají výhodu pudličí srsti a kokršpanělí roztomilosti.
No to teda není! Když se podíváš blíž, jsou vidět drápance na čumáku, je to bijec! Teď už na něj začíná jít jaro, takže nastane období, kdy bude uřvanej, smradlavej a vychrtlej! Kastrace dle pána domu nepřichází v úvahu! ![]()
Ach ti chlapi !![]()
Berou to osobně!
Dost často je ale vo***nej barák přesvědčí! :-D
Jaký je váš názor na dovolenou s pěti měsíčním štěnětem v Korutanech u jezera v apartmánu? Nějak váhám.
tak asi záleží, jestli už bude 100% schopnej čůrat venku, některý už to uměj, některý moc ne.
Držím palce!
Já dnes šla s dětmi, kamarádkou a netopýrkou na vodítku po cestě podél lesa, na jednou se z lesa nehlučně vyřítil vlčák a šel po ní. Podařilo se mi ho nakopnout pohorou a netopýrku katapultovat do vzduchu. Naštěstí se otočil a zmizel. Malé dítě hysterický záchvat, já vyklepaná ještě teď. Kdyby vážně chtěl, nevím, co bychom zmohly.
Něco podobného se mi stalo v lednu. Cestu domů z Lidlu jsem vzala zkratkou přes pole, respektive po vyšlapané cestě kolem pole travnatou plochou, která vede k silnici lemované zahrádkami a rodinnými domky. Nikde nikdo. Najednou se zpoza rohu rodinného domu vyloupnul pes. Už ani nevím, co to bylo za rasu, ale velký byl zhruba jako ridgeback. Samozřejmě bez košíku, bez vodítka. A jak mě zmerčil, rozběhnul se rychlostí blesku na mě. To nás dělilo ještě asi tak osmdesát metrů.
No v tu chvíli mě nenapadlo nic lepšího, než se zastavit a zůstat stát jako sloup. Naštěstí to teda zabralo a tele se zastavilo asi tak pět metrů přede mnou. Ale kdyby se prostě rozhodl, že po mně půjde, tak jsem taky neměla šanci
A teprve zhruba v tom okamžiku se zpoza roku vynořila jeho panička s vodítkem v ruce (ještě ale stihla vidět, jak se na mě její miláček řítí stekajice jak na lesy) a já tedy opatrně znovu vykročila.
A myslíš, že se omluvila, když ke mně došla? Normálně mě beze slova minula, jako by se nechumelilo
.
A co to bude nakonec? Retrívr a jezero jdou rozhodně dobře dohromady :-)). Jinak já v tom nevidím žádný větší problém, byli jsme se 4měsíčním Terkem na horách a s cca 4,5 měsíčním Cidem u moře v Polsku, v obém případě v apartmánu. U toho retrívra je třeba počítat s příchylností k vodě (bude pořád mokrej) a asi jakýkoliv takhle malý štěně vás asi omezí v dlouhých chodících tůrách (jestli to nakonec nebude nějake prcek, co se dá nosit).
Co bych na základě polské dovolené úplně nedoporučila, je výlet s 5měsíčním štěnětem, 10letým psem a 84letým tchánem v doprovodu toho "Němce, co schovává věci", ale i to se dá v nejhoším zvládnout.
Zjistila jsem, že mám v mobilu nějakou aplikaci "krokoměr" - z čehož má obrovskou radost zejména Ronýsek, protože se nám tím okamžikem podstatně zvětšil rádius každodenních procházek
To porovnávání včera-dnes-a-zítra mě docela chytlo
Počítáte si to taky?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.