Já mám na vás takovou malou stížnost, kde jsou ranní motivační fota vaší dvojky?! Jako fakt mi to k tomu kafi ráno chybí!!![]()
Chlpáči a iné
jejda, jak motivační? My máme už jenom strašný válecí :-D
Toto mi prišlo dnes . PObavilo.

No právě ty válecí mi chybí
. Zvlášť teď, co se mi podařilo ochořet.
Díky
. Krásní jako vždycky. Teď bych takový obkládky potřebovala víc než kdy jindy. Vy se máte.
jo, je to vlastně skoro zadarmo :-D
Děkuji, to je zajímavé. Vůbec mě nenapadlo pátrat po detailech toho zákroku, jen jsem byla ráda, že berušku ušetřím následných nepříjemností (jinou variantu nám ani nenabídli), ale teď tedy váhám
.
Mně taky nikdy jinou variantu nenabídli, a i ta známá je zastánkyní toho většího zákroku. Dělalo to na mě dojem, jakoby se to považovalo za modernější způsob - říkala něco v tom smyslu, že o tom vede neustále debaty s kolegou důchodového věku (ona je 30+), který je naopak zastánce té "menší" varianty. Ale nijak víc jsem po tom nepátrala, občas se rozhodnu, že prostě budu věřit odborníkovi, zvláště je-li to kamarád, a po detailech (raději) nepátrám.
Toto mi prišlo dnes . PObavilo.

Jen si odskočil pro cigarety?![]()
Mimikry aneb tak už ten klacek hoď!

+ Berta
Házení hodinky neošálí, aspoň ne u mě, navíc je mám na levé ruce a jsem pravák, a i kdyby jo, tak dejme tomu hodíte 30x tenisák a přibude vám teda 30 falešných kroků, s tím se dá myslím nějak žít :-).
Úžasná vystoupení Jemné a něžné a Vtipné
Asi bych s tím měla jít do přiznání, ale já bytostně nesnáším cvičená zvířata. Resp. cvičení zvířat. Nenávidím cirkus, nesnáším zvířecí vystupování, předvádění.
A to, prosím pěkně, i když na těch psech vidím, že je to zcela evidentně baví a dělají to rádi.
Přes to vlak nejede. ![]()
A to i základní výcvik psa? To je přece také cvičení. Co třeba policejní pes, záchranáři, asistenční pes, to všechno je výcvik, jen se učí "jiné kousky"". Nejde nechat psy bez poslušnosti. A konkrétně borderky to vyžadují snad samy. Jsou strašně hyperaktivní a opravdu je to baví. Mě to nevadí, pokud je to prospěšné zvířeti. Má náplň, baví ho to, je to bez násilí. Cirkus s těmi podmínkami pro zvířata mně taky vadí, tam nemůžu vůbec chodit. Tady u těch vystoupení obdivuji, co se ti psi dokáží naučit a jak u toho vypadají spokojeně. Ale respektuji názor, nerada bych vyvolala nějaký flame.
já na tohle taky moc ráda koukám, je to fantastický, kolik jsou toho psi a lidi schopný se naučit.
Je za tím fakt spousta práce, já to strašně obdivuju. Je to sport, stejně jako jakejkoliv jinej psí sport.
Náš tým dnes na tréninku ![]()

Co jste zrovna trenovali? Lehni? ![]()
Mě tam fascinuje ta souhra, jak jsou napojeni na stejnou vlnu. Úžasné.
ne, čekali jsme až docvičí druhej pes, se kterým chodíme :-D
no, je to makačka, tohle se psem natrénovat, ale zas na druhou stranu jsme chodili jednu dobu trénovat s borderkou a když jsem viděla, jak se naučí za 3 minuty to, co nám s Rufadlem trvá 3 měsíce, tak jsem měla chuť se jít picnout :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my