To je videt z fotek, ze na tobe visi, treba z ty posledni, jak cekate na cviceni a lezi ti na nohou. Dojemny :-)
Chlpáči a iné
K nám chodí na návštěvu australský ovčák a na něm je vidět, jak miluje to předvádění. Umí spoustu různých triků, dělá je na požádáni a když na to přijde, tak i bez požádání
.
Propojil si je do různých sestav, hrozně ho to baví...
no jako myslim to teda neni úplně dobrý, tak se ho snažim trochu odpřipínáčkovávat, ale jde to ztuha :-D
Čenda byl fanatik jízdy autem, vozili jsme ho někdy i jenom kolem bloku, když byla příležitost, měl to strašně rád.
ježiš, to je tak dojemné a milé ![]()
Jj, strasny cirkusaci. S borderkama sdilim domacnost poslednich 20 let, tak mam bohate zkusenosti. Posledni hadka probehla na tema "kdo vykutal jamu do zdi v predsini". Ja tvrdim, ze borderka (muzova), muz, ze kocour (muj).
PS. Samozrejme, ze a) je spravne
to máte hezky rozdělený, u nás je všechno MOJE! :-D
No a my s Elzou, 40kg dámou, už k veterinárovi nechodíme. Zavolám a vet. príde k nám. :D Presťahoval sa blízko a tak je ochotný sa staviť.
U nás jsou psi moji, když prudí, jinak jsou naši :-D.
Já se vzdycky hrozně těším na historky, co zase vyvedl... Bydlí ve sdíleném domě, a i v ostatních pokojích maji psy. O on, protože je šikulka, počká , až lidi odejdou do práce a do školy, otevře si dveře, dojde osvobodit ostatní psí kamarády a užívají si den společně v obýváku po gaučích a křeslech...
Já se vzdycky hrozně těším na historky, co zase vyvedl... Bydlí ve sdíleném domě, a i v ostatních pokojích maji psy. O on, protože je šikulka, počká , až lidi odejdou do práce a do školy, otevře si dveře, dojde osvobodit ostatní psí kamarády a užívají si den společně v obýváku po gaučích a křeslech...
![]()
Podařilo se vám někomu odnaučit kočku lést do postele? Jasně, lepší je vůbec neučit, ale pochopte prosím potřebu vrnícího tepla. Mám staršího kocoura a nového přítele. Když zavřu dveře, tak kocour dokáže hodinu vřískat za dveřma. Když otevřu dveře, má přítel hemzy ještě druhý den.
Pokud máš potřebu vrnícího tepla, tak buď se přítel naučí vrnět nebo ho dej do útulku-toho přítele! Pokud má hemzy jako nový přítel, co bude dělat, až bude zabydlený a v kramflecích jistý přítel?
kocour tam byl prvni;-)
ale samozrejme to lze, casem si kocour zvykne, akorat muze zacit delat naschvaly. nelze teda naucit ho aby do postele nelezl, jen aby toleroval zavreny dvere. mne teda vadi kdyz me (jakykoliv) zvire v noci budi, proto taky na noc zavirame. behem dne do loznice kocuri muzou a rano je vylozene poustim na pomazleni:-) vecer to obcas zkousi ale uz vedi ze smula, zezacatku jsem je musela vylakat na kapsicku protoze zkouseli se tam schovat a nevylizat:-P
chce to dvoje dveře :-D A bejt důslednej, ne že jednou jo a jednou ne. U nás do ložnice kočka ani pes nechodí, teda jako kočka se tam cpe furt, kdyby bylo otevřeno, a jak hajzl pod tu postel rychle zajede :-D Ale na noc to berou jako fakt, že spěj sami v obejváku.
Akorát já teda když jsem sama doma, tak máme ještě jednu postel jakože pro hosty a tam teda můžou :-D
no a co se tyka tech "hemzu" upozornila bych ho ze je navsteva a ze priste nemusi byt pozvany... ja to beru podle sebe a chapu ze se treba nevyspi a snazila bych se vyjit vstric - ale aby to tak taky bral. neze bude rypacit na to jak to mas doma zarizeny, to si dost dovoluje teda...
kocury na vikend samotny nechavame normalne
jestli to nemas nejak daleko co se jen behem soboty za nim zastavit? a vikend travit nastridacku?
Tak nakonec to tu prý není zas tak hrozné.
Jinak jak tak na ty fotky koukám, tak doufám, že to tu neuvidí nějaký ortodoxní fletař a zastánce elegantního flatího sestřihu :-).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my