přesně, když pruděj, tak jsou obzvlášť moji :-)
Chlpáči a iné
hele ale já zas na druhou stranu chápu, že ne každej chce tu havěť v (byť cizí) posteli, až zas tak přemrštěnej požadavek mi zrovna tohle nepřijde
A flati mají nějakej sestřih? Já myslela, že se tyhle retrívří plemena vůbec nestříhaj?
Já dnes zavřela dveře do ložnice preventivně, vzhledem k tomu, jak dneska všichni vypadali po dopoledni venku
Chvíli divně koukali na zavřený dveře a pak si zabrali každej svoje křeslo, košík, sedačku, krabici... a mě...
dneska mě technika neposlouchá a nejde mi to otočit ať dělám co dělám![]()

úplně to slastný vyvalování na sluníčku vidím!
Zas až takový sluníčko nebylo, ale ty piliny, co nikdo neuklidl po řezání dřeva!![]()

![]()
To je prosím pěkně nás Pan Kocour Black. I když to náš asi nebude to pravý ořechový, nedávno jsem tu psala, jak mi jeden kocour přišel domů vykoupanej a voňavej - to je on. A ve vedlejší pizzerii už pomalu začíná sezona zahrádky, takže ho budu vídat maximálně tak z okna![]()
jako bych to viděla :-D jo, jsou to "miláčci"![]()
Chuť k jídlu zachována, tak snad bude vše v pořádku a za tři dny může na "lov" místních kocourů
.

Skvělé zprávy![]()
:-), akorát teď nevím, jestli mám začít kupovat krmení pro kastrované kočky, nebo pokračovat v režimu "kotě". Berušce je 10 měsíců. ![]()
Ja jsem si na tebe vcera vzpomnela, potkala jsem takoveho miniflata. Velikosti jako kokr, ale stavba tela, hlava, srst a chovani jako flat. Taky tu jednoho mame, hnedeho, jmenuje se Flash (to sedi teda), tak uz je trochu znam :-D
Začínají hnízdit kočky. Jaro je definitivně tady.
Zdraví bráchova Čára.

Ta je dobrá.
Čeká, až přiletí svačinka?

Ach jo, konečně jsem potkala pěknýho, slušnýho, galantního prince a takové dilema. Hemzy má, protože chce abychom víkendy trávili u něj, jenže kocoura nemůžu nechat samotného, tak to takto šolicháme. Ach jo.
A jaka je definice slusnosti a galantnosti, kdyz se takto chova ke clenum domacnosti? Zvirat odlozenych kvuli novym partnerum jsou plne utulky, bohuzel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my