Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline moora
8667 příspěvků moje polička 15. března 2017 20:43
Reakce na Sweet Potato:

netopýrka a její velkej brácha :-D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:12
Reakce na Potrefenáhusa:

hele ale já zas na druhou stranu chápu, že ne každej chce tu havěť v (byť cizí) posteli, až zas tak přemrštěnej požadavek mi zrovna tohle nepřijde

No já to teda taky docela chápu, jak jsem obecně velkej zvířatomil, u expřítele jsem taky musela prosit, ať si do ložnice zavírá a kočka k nám přes noc nelozí, přestože si v takovým případě micina ráno neodpustila pětiminutovku vřeštění za dveřma. Pro člověka, co na soužití s kočkou nebyl zvyklej, to bylo fakt o nervy. :) Mám už tak docela lehký spaní a jak kočka pořád courala do pokoje z pokoje, do postele z postele, furt jsem se budila (při náhlým skoku na místo, kde zrovna spím, navíc úlekem až infarktem), takže jsem byla nevyspaná a nemoct se vyspat ani o víkendu, to prostě nebylo dobrý. Ale byl to teda případ jen tady té hyperaktivní kočky, předtím měl kocoura, kterej se maximálně přišel ráno pomazlit, nebo se v noci v tichosti natáhnul na koberečku u postele, s tím jsem neměla vůbec problém.

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:18
Reakce na Karoleena:

je fakt, že tohle asi lidi co si libujou, jak se spaním na hromadě se smečkou posiluje sounáležitost, nebo co jsem to tu s hrůzou v oku tudleva četla, asi nepochopí:-)) já bych za pár dní umřela na nevyspání. to už bych asi viděla jako nekompatibilní, žít s takovým opačníkem:-P

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:36

Tento Instagram znáte? Jeden pejsek má psychické problémy a druhý mu s tím pomáhá. Jsou úžasní.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:38

To jsem byla myslím já, s tou sounáležitostí, to mě mrzí, že vám tu naháním hrůzu :-). Akorát ji teda neposilujeme takhle úplně záměrně, jen to tak vzhledem k aktuálním podmínkám (dočasnému minimalističtějšímu bydlení) dopadlo a není to zas tak špatný.

Tohle mají lidi zrovna dost různě, u nás zase psi nesmějí na gauč, bereme to tak, že ne každá návštěva si chce sednout na "psí" gauč, zatímco postel v ložnici jen jen pro nás, tam moc usednutí  návštěvy nehrozí. I když mně to osobně navadí, a když někam sama jdu, tak si ráda k domácímu psovi přisednu, ale tomu, kdo přijde k nám, chci dát na výběr.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:39

Jinak si teda myslím, že by měly našlapovat opatrně obě strany. Ono něco jinýho je snažit se společně to nějak vymyslet a něco jinýho je mít 2 dny hemzy, nebo jak to Máša psala :-).

49189 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:41
Reakce na Zina:

jako hrůza je to pro mě když se si v té posteli představím:-) však když to tvé smečce vyhovuje tak supr. jen jsem si při té příležitosti vzpomněla, jak různí můžem být:P

mě by zas nenapadlo udržovat gauč kvůli návštěvám, se po něm válíme s kočkama a dětma a jídlem a pitím a... le když má přijít tchyně (z obou stran;-) tak pochopitelně důkladně vyperu potahy a deky a polštářky, to se ví:D

a k domácímu psovi přisedám taky ráda, pokud teda není u někoho doma sraz za účelem přípravy na ples nebo tak něco:-))

49189 příspěvků moje polička 15. března 2017 21:46

a abych to doplnila ještě o další zkušenost tak já se s kocourem přivdala k psovi a byla docela psina taky:-) páč ani jeden původně do ložnice nesměl, jenže tím, jak se stala právě ložnice jediným místem, kde se kocour mohl před psem schovat, nic jinýho nezbylo a býval tam teda s náma. neotravoval vůbec, jenže muž začal žárlit, jaktože kocour jo a pes ne a snad by se tam toho chudáka psa snažil i nacpat kdybych mu to opatrně diplomaticky nepřipomenula, že teda má důvod:D

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 15. března 2017 23:08

My kočky taky na noc z ložnice vyhazujeme, zvykly si obě hned, bordel za dveřmi nedělají. Přes den do ložnice můžou a posteli se z nějakého důvodu vyhýbají. Akorát nám brzy přibude mimino, tak přemýšlím, jak to co nejlépe zařídit...Zatím mají bezva nový pelíšky - Kočka spí v kočárku a Kocourek v postýlce   

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 16. března 2017 09:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Mají právě, upravuje se hlavně hlava, aby vynikla, a pak krk, aby tam neměli takovou hřívu. 

dzizisketa Tak to děkuju, nějaká minivarianta by se teď docela hodila, zlobí mě rameno a Ciďák pořád tahá jak pivovarskej kůň :-/. Flash pro flata super jméno!

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 16. března 2017 09:58

Tchýně z obou stran pobavila, jsem si nejdřív představila, jak tchýně kontroluje gauč z obou stran, než mi to došlo :-D. Jinak kočky a děti s jídlem a pitím chápu, to bych taky neřešila, ale jeden velkej a jeden obr pes mi po zkušenostech přišli přece jen zuviel :-).

Offline Potrefenáhusa
38683 příspěvků moje polička 16. března 2017 10:11
Reakce na Zina:

je to nádherný zvíře, ale přiznám se, že ten krk mi takhle přijde strašně holej, ale já jsem zvyklá na ty strašný houně kolem krku :-D

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 16. března 2017 10:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně se právě taky víc líbí huňáči s hřívou, proto Terk vypadá, jak vypadá, ale musím přiznat, že když byl Cid ostříhanej na výstavu, tak se mi taky líbil.

Máša Tak jestli jinak nemá s kocourem problém, tak věřím, že to vyřešíte. U nás byly na začátku taky hemzy na Terka a nejspíš i já jsem měla nějaký připomínky směrem k absenci výchovy u vlkdoavky (i když si myslím, že jsem je předkládala opatrně), ale nakonec jsme to upravili a nastavili k oboustranné spokojenosti.

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 16. března 2017 10:26
Reakce na Máša:

Mně tedy kocour spí v nohách postele a ráno přechází k hlavě pro pomazlení. Ale doma mám velkou postel. Avšak u rodičů mám k dispozici jen válendu. Ze začátku spal na zemi pod žídlí, pak při dalších návštěvách se mi rval ráno do postele na mazlení. Naposled už se mnou spal celou noc. Vyvalil se v dolní části lůžka, moje nohy se tam sotva natáhly. Za to gauče si nevšímá celý den. Leží tam jen při česání. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. března 2017 11:26
Reakce na Máša:

U nás se říká love me, love my cat...Lezení do postele teď taky řeším, jde to postupně, kočka už leze jen na krajíček a ne každou noc. Trpělivě vyhazujeme.

Offline Potrefenáhusa
38683 příspěvků moje polička 16. března 2017 11:41

ještě k tomu princovi a kočkám, vzpomněla jsem si na to už tuhle, když se tu vedle řešila ta Rapunzel :-D

(komiksy Cat versus human)

Offline Potrefenáhusa
38683 příspěvků moje polička 16. března 2017 11:43

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 16. března 2017 12:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Ani by som sa z domu nehla. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 16. března 2017 12:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Blbe se odchazi do prace, co?