a moora
no to fakt nejde, tohleto!
Zase buďte v klidu, i kdybyste pracovala z domova, tak se na vás budou takhle koukat, i když půjdete na nákup.
Ja se nedivím,ze s tim nekdo spát nechce!

Pán je sice důstojný, ale zvědavý taky. Co kdyby mu něco uniklo?
Připomíná mně mě, když se chci narvat do kalhot o číslo menších. 
Kočky se na rozdíl ode me narvou všude :-) a jeste se tvarej,ze to tak ma bejt!
ten knírek je strasne vtipnej :-)
Kdyby mě někdo v posteli takhle pozoroval, tak nebudu spát taky. ![]()
Možná se měl jmenovat Movember, ale musel být od D :-) a tehdy jsem o nějakém movemberu neměla ani tušení .
To mi připomnělo vtip: "Víte, kolik potkanů se vejde do libovolně velkýho pelíšku? Všichni"
A osiřela nám morčecí klec, ach jo. Narozdíl od těch potkánků nám morčák dělal společnost 9 let, a to jsme si ho navíc brali už ročního, ale stejně ...
ach jo :-( Ale 10 je hodně úctyhodnej věk.
Jednou jsem spala u ségry, která má kocoura. Sotva jsem zalehla na gauč, sedl si 10 cm od něj a upřeně mě pozoroval. Vsadím se, že přemýšlel, jakým způsobem mě ve spánku zamorduje. Naštěstí se zřejmě rozhod, že mu za to nestojím ![]()

v klidu :-D
i když Goliáš má ty nejvíc zabijácký pohledy, když je úplně tuhej, jenom ho vypli dřív, dřev stihnul položit hlavu :-D

Mě jednou v noci vzbudil divný pocit, že mě někdo pozoruje, a u hlavy mi stál mužův vlkodav a zíral na mě. Byli jsme spolu v té době asi tři týdny a nebylo to nic moc teda :-D.
Mno, takhle nějak to vypadá i v té potkaní hamace.
Jinak 10 je asi na morče dobrý věk, mají prý široký rozpětí 5 -15, proti těm 2-3 letem u potkanů super. Byl to taky důvd proč jsme se zařekla, že už potkany nechci a pořídila morče. Ale děsně to uteklo, se člověk ani neotočí a 10 let je pryč...
no jo, to tak bohužel je, uteče to strašně rychle :-(
Na tohle jsou dobry velci papousci. Pri trose stesti budou ti moji soucast dedickyho rizeni :-)
Jsem si představila, jak se pozůstalí dohadují o papoušky ![]()
Oni se spis dohaduji, kdo si je nebude muset vzit.
no...my máme v širší rodině zděděnýho žaka...ježiš vlastně doufám, že se ho jednou nedočkáme!!!! :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.