Ovšem ta je dokonalá! ![]()
Chlpáči a iné
A jedna húsenica :D

Ta Amy je uplne nejvic bozi!!!
Húsenica je úžasná ![]()
A uz vam chci docela dlouho vyfotit,jaký pekny balzamy na pusu mívala sephora

Amy! ![]()
Našla jsem ti košili
Tá je pekná. Až pôjdem okolo pozriem sa na ňu. Len kvalita v Reserved nič moc :(
No to není. Ale v tomto případě bych nad kvalitou asi i přimhouřila oko.
Ja si chcem objednať toto tričko, aj oželiem že to je buldoček, ale majú aj so žirafou, sovou atď. Po odkrytí vrecka vidno ako zvieratko ukazuje neslušné gesto, ktoré sem nebudem dávať. :D

To je pekný obal. Už sa nerobia? Mne sa páčia obaly značky Tony Moly. Ale si hovorím, že som už na to veľká mať tak infantilné veci, no a potom si kúpim tričko so psom vo vrecku :D
Uz asi ne,to uz je spousta let.jeste mam nekde doma zrcatko :-)
Musela jsem si pak doma zlepšit svoje sebevědomí ohledně umění správného podrbání bradičky

U Goliáše to jasně máte za 1* :)
Zcela OT, ale koukám na ty dvě fotky a na to, jak zkreslené můžou být na fotce barvy, viz svetr a náramek, jednou modrý a stříbrný, podruhé béžový a měděný.
haha, no svetr je světle šedivej a náramek stříbrnej :-D
v noci jdu zkontrolovat, jestli pejsek spí v boudě. rozsvítím na dvoře. psí hlava je na správném místě - jako vždy visí ven z boudy (což nechápu, ale hlavně, že to pupíkovi přijde pohodlné)...ovšem! ze tmy boudy se mým směrem otevře další oko! protože v boudě se psem, pěkně pohodlně na jeho břichu, spí....pan kocour...![]()
![]()
zajímalo by mě, jestli jim to vydrží.
To bylo strachu ze soužití... ![]()
je to jasne, Zunka dospieva. uz si nasla aj frajera :-D

fotky D.O.
Amy je Miss Sympatia!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my