frajer je hlavne slepy na jedno oko (to druhe, myslim, tiez nie je uplne ok), takze je to strasny mazlicek a nevzdiali sa od svojho pana, stale sa o neho opiera. ale je velmi slusny a pocuva (takmer) na slovo.
nestresuj, kazdy pes je iny, Cid to zvladne, tak je temperamentnejsi a spolocenskejsi ako Terk, no boze. ale je mi velmi sympaticke, ze nie si hrdinka a nevypustis ho len preto, lebo vsetky psy su navolno: tiez nemam rada takych ludi. ale opät - je to pripad od pripadu, lebo ako napr. naucis psa odvolanie, ked nema podnet, vsakze. takze pokial je normalny majitel (vidim, ze sa snazi psa privolat alebo sa spyta, ci si moze nieco vyskusat (napr. odvolanie) alebo sa opyta, ci sa nemozu psy spolu prebehnut) - nemam problem. ale ludia, ktori nemaju psa pod kontrolou, pes je navolno a oni sa iba smeju a kricia "on nic neurobi" - tak to fakt nie.
Zune som este minule leto davala kosik, ked mi startovala po inych psoch (a to bola na vodzke): ona ked sa pretocila a zistila, ze ja ju ombedzujem v pohybe, tak ma pravidelne rafla do nohy = dostala kosik. aj ked som ju ucila privolanie na stopovacke, davala som jej kosik, kym som fakt nemala pocit, ze uz je normalna. pritom sa so ziadnym psom realne nikdy nepobila a neohrozila ziadneho cloveka, ale bola to proste mrcha: na vodzke mala strasne silacke reci, haha. tiez mi ludia hovorili: preboha, preco ma kosik, ved je zlata, to je tyranie. a na druhej strane boli ludia, ktori ju automaticky povazovali za agresora len preto, lebo ten kosik ma... no bolo to narocne. ale ten kusisko cesty, ktory sme spolu presli, ma velmi tesi.