ked je navolno slusny, tak to je podla mna osobne perfektne - lebo ak mam istotu, ze nezdrhne a nevystartuje po inom psovi - radost vencit :-) ono je rozdiel v tom, ako sa sprava pes na voditku a pes bez voditka - na voditku je to napr. krvilacna bestia (to bol aj moj pripad), bez voditka poserutka. niektore psy su na cvicaku najvacsie zlaticka a za branami arealu poriadne potvory. u mna bol problem pri tahani a stretnuti s inymi psami (ked bola Zuna na voditku) aj to, ze ja som bola vystresovana (paneboze, zasa bude tahat/vyvadzat a cez to voditko som to na nu prenasala a jej sibalo zo mna.
aj u nas bolo to s tym trhanim bolo kto z koho
ale vyhrala som
ono preto je to to trhnutie nadol - myslim, ze pri nom sa psovi nesekne s kyslikom tak, ako pri potiahnuti klasickom (ale to su len moje domnienky...) a pes bez kyslika = problem.
tak drzim palce s haltinou! :-) pridite potom Rikiho pochvalit, ako mu to krasne a bez tahania ide ;-)
btw, (+Zina ) ono ked sa na jednu stranu rozbehne/potiahne 14kg a na druhu 16kg, je to tiez celkom masaker :-/ za najvacsiu blbost, ktoru som kedy pre psiny kupila, povazujem krasnu sedu rozdvojku na voditko