Tak at to Bonnie zase pekne beha
Chlpáči a iné
Kazdej asi dva na dva milimetry a pocitam nejakej ten korinek, no. Mladej dneska jinak celej den vyspava a je straasne roztomilej. Chrapani mam nahrany, tak snad ho jeste dohledam, az si za vama budem delat ten vylet :-D Jinak, od zacatku jezdime na veterinu na Prahu Zbraslav a nemuzu si je tam teda vynachvalit, skvelej pristup. Akorat jsou drazsi, ale vedi co a jak s mym minipsem, tak mi to za to stoji.
Som rada, že to máte za sebou a všetko dobre dopadlo.
a dzizisketa tak super. že to chlupáči tak skvělě zvládli...
a dzizisketa tak super. že to chlupáči tak skvělě zvládli...
ještě k těm reinkarnacím - taky mám občas pocit, že mi poněkud černá pes...![]()
(ten základ z český vesnice bude asi podobnej, navrch Čendu před těma 15 lety vyvrhlo peklo jen cca 20 km od Rufa :-D)
Na Veterině Zbraslav pracuje kamarádka, veterinářka
Zoubky 2 mm, to si vůbec neumím představit! Já si vlastně Inkousta tak nějak vůbec neumím představit, takový malý pejsek!
Taky chodime na Zbraslav.
Super, že to Inkoust zvládol.
A zúbky 2mm, to ich musel doktor lupou hľadať :D
Čendovi kdysi nevypadly některý mléčný, oba špičáky měl dva za sebou jako žralok, když mu je trhali, našli na rentgenu ještě dva další takový pidizoubečky.
Amy to mala tiež, nás ale upozornila vet. že ak jej nevypadnú do 9mes. treba to vytrhnúť. Ja by som si toho nevšimla. Dolné sa jej pre istotu neprerezali vôbec, keď sa usmieva je to vidno. Ale nemalo by to vadiť, vet. vravela, že pokiaľ nechce loviť divú zver netreba jej ich.
Nechcem Vás otravovať, ale toho Rufíka ste náhodou nemerala?
změřím dneska, já jsem nemohla najít včera krejčovskej metr, ale postrádám ho už delší dobu, tak ho dneska koupím a změřím
Som zvedavá kde a u koho ho nájdete :D
Ak by to malo byť kvôli mne tak si nerobte starosti. Ale tuším šijete takže sa Vám aj tak zíde.
já jsem Rufa právě naposledy měřila takovým tím plechovým vytahovacím pásmem a nejsem si jistá, jestli to nezpůsobilo nějaký nesrovnalosti při objednávání a následným vracení postrojů a oblečků :-D
já jsem Rufa právě naposledy měřila takovým tím plechovým vytahovacím pásmem a nejsem si jistá, jestli to nezpůsobilo nějaký nesrovnalosti při objednávání a následným vracení postrojů a oblečků :-D
HA! Konečne viem, prečo mi nesedeli miery pre postroj na Elzu. Krajčírskym treba merať. Kurnik, to kupim v galantérii? :D:D
Ozaj, už dávno som sa chcela spýtať. dusty už nepíše nič o Alanovi. Mne to príde škoda.
No je to dosť možné.
Super zprávy o Bonnie, dost jsme tu na vás mysleli. Má na tom obvaz, nebo sádru? A jak dlouho bude mít klidový režim?
Solathis A Inkoust taky šikovnej, předpokládám, že uspávat jedenapůlkilového psa není žádná legrace.
Ad metry - já jsem si jednou měřila prst na prstýnek, co mi chtěl muž koupit k Vánocům, krejčovským metrem. Co vám budu povídat, byl to hodně blbej nápad, prstýnek padal i jemu - z palce :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje