Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:33
Reakce na Potrefenáhusa:

To je moc hezký příběh s těmi jmény :)

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:37
Reakce na Janulik03:

On tady Dusty někdo dost nevybíravě sjel, že to nejsou humorné příběhy, ale že má neukázněnou psí bestii, tak so asi řekla, že to nemá zapotřebí. Škoda, taky jsem to ráda četla.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:51
Reakce na Kokoska:

To neni tak uplne pravda. Vim o cem mluvim, vzhledem k tomu, ze jsem chovani jejiho psa (vecne) jako prvni okomentovala ja. Vecni byli myslim i vsichni ostatni. To spis dusty to neustala (blbe no) a dostala napomenuti i od admina (a mne se za ni adminka v sz omluvila). Tolik jinxina kancelar pro uvadeni nesmyslu na pravou miru. 

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:52
Reakce na Kokoska:

Taky mi tu už delší dobu dusty chybí, její smysl pro humor, vkus v módě i vůních  i Alanovy příhody a taky babička...Škoda, že už nechodí, ale úplně se jí nedivím, to jak se tu kdosi do ní pustil rozhodně příjemné nebylo a myslím i dost přehnané.

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:56
Reakce na jinx:

Je fakt, že jsem to nesledovala celé a nijak podrobně, pokud se pletu, tak se omlouvám. Já jen vždycky chápala její historky spíš jako humorné odlehčení typu "Robin" a ne jako doslovný popis. Co se tu ale kolem toho dělo fakt netuším, kdo, co a komu, ani jak na to dusty reagovala...

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:08
Reakce na jinx:

Já jsem to podobně jako Tezulie četla spíš jako příběhy, psané s trochou nadsázky. Samozřejmě cizí vlčák bez majitele, okupující zastávku MHD nebo jak to bylo... by mě v reálu taky nenadchnul. Podrobně se na to už nepamatuju, ale mám pocit, že se tenkrát dost dmuly vášně z obou stran. Tolik jak to působilo na Kokosku.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:12
Reakce na Tezulie:

Já je taky brala s velkou nadsázkou jako fejetony a bavila jsem se. byla bych čekala, že na jinxinu připomínku odpoví v tomto smyslu, proboha, dělte to deseti. To se ale nestalo a pochopení nenašla ani diskutující, která se jí v tomto smyslu vlastně zastala. Velcí často bývají nepochopeni, no

Online RoSa
9966 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:31
Reakce na Sweet Potato:

Přesně tak: pro mě to byly vtipně napsané historky, příjemné počtení ... no a někdo to nepochopil, vzal to vážně a začal se v tom nimrat... škoda...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 31. března 2017 16:55
Reakce na RoSa:

Víš co, jenže s tím dusty musela počítat, že může někdy nastat situace, kdy to někdo vezme vážně. To nelze těm diskutujícím přece vyčítat. Ono to ze začátku bylo věcné, no bohužel dusty to potom fakt neustála, jak píše jinx - však víš, že s tím měla problémy už na našem předchozím působišti. A celé to vyvrcholilo naprosto zbytečným invektivním příspěvkem z její strany, adresovaným jinx , který jsem byla nucená smazat.

Diskuzi jsem četla před tím několikrát pečlivě celou, než jsem to udělala. I jsem se o tom radila s adminkou a dospěly jsme ke stejnému závěru.

Až následně jsem si všimla, že se odmlčela úplně, což je škoda, protože zase nic tak hrozného se z mého pohledu se nestalo a jako ty jsem ji vždycky ráda četla (nejen Alana) a pokud by se časem rozhodla zase ozvat, budu zase ráda. Nicméně i tak jsem přesvědčená, že moje tehdejší rozhodnutí bylo naprosto objektivní. Víc bych se v tom nenimrala.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 31. března 2017 17:04
Reakce na paktofonika:

Změřila jsem Rufíka - přes krk má 34 (volně i s chlupama), přes hrudník cca 49 cm. Postroj máme XS a sedí mu dobře, popruhy maj ještě rezervu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 17:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Ďakujem 

Amy je na hrane, ale píšu že treba zvoliť väčšiu veľkosť. Takže XS. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 17:23
Reakce na Potrefenáhusa:

A v práci sa mi neukazujú niektoré fotky, až teraz doma som si všimla túto so šatkou. Fešák je Rufík 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 31. března 2017 17:28
Reakce na paktofonika:

nojo, přinejhorším to vrátíte, haha :-D Ale já si teda u Rufa myslím, že by mu ty menší, i když by natáhnout šly, byly asi krátký, jakože by to měl hned za předníma nohama. Tak snad jí to nebude velký kolem krku :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 17:32
Reakce na Potrefenáhusa:

No predchádzajúci postroj som dala preč hlavne kvôli tomu, že ju odieral pod pazuchami. Ešte sa mi páčia postroje puppia, len oni chcú 10€ poštovné z Čr, čo je polovica ceny postroja. Tak to je škoda no. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 31. března 2017 20:55
Reakce na palahniukowa:

Cid je Cid jako el Cid. Jsme usoudili, že jednoho psa pojmenovaného po opičce z Tarzana, který na sobě nechá štípat dříví, už máme, tak že by ten druhý mohl být trochu sebevědomější. Nevím ale, jestli jsme to nepřehnali :-D.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 31. března 2017 21:16
Reakce na Zina:

Ja uz ho teda nezažila,ale mivali jsme v rodině kocoura Tarzana,to mi prijde taky dobry jméno 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 31. března 2017 21:23
Reakce na zelene.oko:

Však jasně, že maj!!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. března 2017 22:24

ohledně dustina psa jsem se vyjádřila já.

myslím, že pouze jedním příspěvkem, možná dvěma, bez invektiv a realisticky. historky možná byly podány děsně vtipně, což ovšem nic neměnilo na faktu (pokud tedy nešlo o uměleckou licenci a smyšlenky pro pobavení, o čemž spíš pochybuji, s ohledem na to, jak se pak vyjadřovala), že měla doma potenciálně velmi nebezpečné zvíře, které u nich nikdo nezvládal, především její matka. chápu, že to mnohým přišlo vtipné, protože podobné lidi s podobným zvířetem zatím nepotkali, nebo je nemají za sousedy apod. já jo a vtipné mi na tom nepřišlo nic.

dustina reakce mimochodem alespoň mně potvrdila, že na mém názoru něco bude, protože když si někdo dovolil jejího rozkošného psíka se svojskou povahou, tak rozumného a navíc vtipného, pohanět, urazilo ji to k smrti, což je ukázková reakce majitele takového psa.

přiznávám, že nechápu, že jsem byla skoro první, které její historky přišly hodně přes čáru, když jinak je tady nálada proti nevychovaným psům a jejich nemožným pánům spíš dost negativní a často si na ně stěžujete. možná, kdyby ten pes byl čivava, tak mlčím. ale jakýsi nepovedený policejní nebo armádní nebo jaký vlčák s pánem, který ani neví, kde ho má, to je bomba.

je s podivem, jak se z toho časem stalo "nevybíravý", "vášně" a podobně. vášně produkovala pouze dusty, jinx a spol. jí pouze zřejmě poprvé nalili čistého vína o tom, jak taky může okolí vnímat jejího svojského psíka. přesto zůstal dojem, že to snad ona byla poškozená. zvláštní.