Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 23. června 2017 20:29

Ja taky dost,nastesti myslim,ze kocky se psama zadny společný nemoce moc nemaj,jak je to s tim svrabem,nevim,ale cenda ho od goliase nechytil

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 23. června 2017 22:07

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 23. června 2017 22:11
Reakce na Sweet Potato:

To je super fotka :-).

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 23. června 2017 22:24
Reakce na 999:

Chuďátka, zatímco my jsme si dopřávali v restauraci, oni měli prázdné mističky! I když v ten moment to vypadalo, že je měli prázdné nejmíň týden.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 23. června 2017 22:36
Reakce na Sweet Potato:

Jak já bych chtěla kočky...(říká alergik)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. června 2017 23:36
Reakce na 999:

jo, a pak by se vám před nosem pořád ometal kocour zadkem, na kterém by jako třešničku měl velké klíště  to jsem ještě neviděla. vytáhnout mu ho samozřejmě není možné.

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 24. června 2017 08:02
Reakce na KoraKora:

Já o tom uvažovala dlouho právě ze zmíněného důvodu, ale Lussinka fakt jen ležela na studených dlažkách a nechtěla se hnout :), teď lítá zas jak torpédo. A jako bonus nemám nikde chlupy :)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 24. června 2017 09:25
Reakce na KiKi07:

Já mám Toníka z Brumovic u Opavy.  Z jižních Čech - konkrétně z Vlčích Luk jsme měli předchozího.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 24. června 2017 11:11
Reakce na Potrefenáhusa:

minimalne blechy

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. června 2017 11:40

Blechy jo, ale aspon ne takovy ty hnusny kocici nemoce typu fip,fiv apod.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. června 2017 12:34
Reakce na palahniukowa:

Odev vie presne rozoznať aj Riki, dokonca podľa toho čo mám so sebou vie, či idem cvičiť a teda sama alebo ideme niekam sa prebehnúť a podľa toho buď začne šalieť a tešiť sa na vychádzku alebo si sadne depresívne ku dverám a zazerá na mňa...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. června 2017 12:39
Reakce na Zina:

Tak tomu čítaniu mysle celkom verím, lebo pri rikim stačí, že si pomyslím, že o nejakú hodinku - dve by som sa s ním šla prebehnúť a pes sa okamžite nastaví na tešiaci režim. Bez toho, že by som mu to povedala, postavila sa od stola alebo začala robiť niečo, čo by mohlo evokovať, že pôjdeme von aj niekam inam než pred panelák. Navyše teda...síce viem, že pes by mal mať nejakú rutinu atď. ale my nemáme okrem prvého ranného a posledného nočného venčenia žiadne pevné časy, v týchto teplách dokonca meníme aj čas kŕmenia, takže sa pes ozaj nemôže tešiť kvôli tomu, že by nastala doba venčenia.

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 24. června 2017 12:43
Reakce na ionicera:

Tak to nic...oni mají z Rudolfovské skály...jsem si včera nemohla zaboha vzpomenout :D

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. června 2017 12:47
Reakce na Potrefenáhusa:

To mi celkom pripomína nášho, tak vravíte, že ešte 2 roky a bude to OK? 

Dnes sme na prechádzke stretli kone, našťastie som ho stihla pripnúť na vodítko, lebo samozrejme frajeril (isto si už v ducho predstavoval, ako by ich zložil alebo zahnal...), štekal, vrčal a tváril sa, že má minimálne 50 a nie 12kg, cestou sa vrhal po každom zašušťaní v tráve (dosť tŕpnem, či tak raz nenatrafí na vretenicu...) a za hrabošom strčil hlavu pomedzi černičie a konáre tak razantne, že som si myslela, že si vypichne oko... Srnky zatiaľ nenaháňa, tých sa bojí, ale už sme prešli z jašteríc a myší na veveričky a kuny .

Inak najväčšia sranda je, že on je vlastne zbabelec, aj dnes v lese sme išli prvý raz jednou lesnou cestou a pes sa mi priporano držal pri nohách pripravený pri akomkoľvek záblesku nebezpečenstva zdrhnúť a nechať ma napospas osudu...

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 24. června 2017 13:09
Reakce na Potrefenáhusa:

to samozrejme ne ale ty nemuze chytit ani clovek, to snad neni duvod odporu ke kockam. ale paraziti si nevybiraji

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. června 2017 13:47

Tak ja to myslela směrem k palahniukowy a kočce z ulice k jejím dvěma psům,blechy chytí pes i z trávy,ani nemusí byt v nějakým extra kontaktu s jiným psem

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. června 2017 13:56

Uf,trochu vedro...

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 24. června 2017 14:04
Reakce na Potrefenáhusa:

To s tou pozitivkou mě taky napadlo, jak jsem to četla. Zajímavý je, že už s ní začínají polo a celoprofesionálové, nedávno jsem se bavila s jedním cvičitelem, co se psem dělá myslivost a cvičí i psy pro lidi, co to z nějakýho důvodu chtějí dělat taky, a on mi říkal, že už na to taky přešel. Že to sice dýl trvá než stará metoda, ale pak to funguej perfektně. A to myslivci byli hodně tradiční ohledně metod.

S tím hup a kilometr mi je to jasný, u nás to taky bylo/je ospojený se sprintem směr les. Ale Terk byl fakt spolehlivej a na první písknutí se mi stejným sprintem vracel. Se Cidem se tam doufám taky dostaneme, zatím jsme tak na půli cesty, když by mu pod nohama vyskočial srnka, tak si nedělám iluze, že by se otočil na metru.