Ja taky dost,nastesti myslim,ze kocky se psama zadny společný nemoce moc nemaj,jak je to s tim svrabem,nevim,ale cenda ho od goliase nechytil
Chlpáči a iné

To je super fotka :-).
Chuďátka, zatímco my jsme si dopřávali v restauraci, oni měli prázdné mističky!
I když v ten moment to vypadalo, že je měli prázdné nejmíň týden.
Jak já bych chtěla kočky...(říká alergik)
jo, a pak by se vám před nosem pořád ometal kocour zadkem, na kterém by jako třešničku měl velké klíště
to jsem ještě neviděla. vytáhnout mu ho samozřejmě není možné.
Já o tom uvažovala dlouho právě ze zmíněného důvodu, ale Lussinka fakt jen ležela na studených dlažkách a nechtěla se hnout :), teď lítá zas jak torpédo. A jako bonus nemám nikde chlupy :)
Já mám Toníka z Brumovic u Opavy.
Z jižních Čech - konkrétně z Vlčích Luk jsme měli předchozího.
minimalne blechy
Blechy jo, ale aspon ne takovy ty hnusny kocici nemoce typu fip,fiv apod.
Odev vie presne rozoznať aj Riki, dokonca podľa toho čo mám so sebou vie, či idem cvičiť a teda sama alebo ideme niekam sa prebehnúť a podľa toho buď začne šalieť a tešiť sa na vychádzku alebo si sadne depresívne ku dverám a zazerá na mňa...
Tak tomu čítaniu mysle celkom verím, lebo pri rikim stačí, že si pomyslím, že o nejakú hodinku - dve by som sa s ním šla prebehnúť a pes sa okamžite nastaví na tešiaci režim. Bez toho, že by som mu to povedala, postavila sa od stola alebo začala robiť niečo, čo by mohlo evokovať, že pôjdeme von aj niekam inam než pred panelák. Navyše teda...síce viem, že pes by mal mať nejakú rutinu atď. ale my nemáme okrem prvého ranného a posledného nočného venčenia žiadne pevné časy, v týchto teplách dokonca meníme aj čas kŕmenia, takže sa pes ozaj nemôže tešiť kvôli tomu, že by nastala doba venčenia.
Tak to nic...oni mají z Rudolfovské skály...jsem si včera nemohla zaboha vzpomenout :D
To mi celkom pripomína nášho, tak vravíte, že ešte 2 roky a bude to OK? ![]()
Dnes sme na prechádzke stretli kone, našťastie som ho stihla pripnúť na vodítko, lebo samozrejme frajeril (isto si už v ducho predstavoval, ako by ich zložil alebo zahnal...), štekal, vrčal a tváril sa, že má minimálne 50 a nie 12kg, cestou sa vrhal po každom zašušťaní v tráve (dosť tŕpnem, či tak raz nenatrafí na vretenicu...) a za hrabošom strčil hlavu pomedzi černičie a konáre tak razantne, že som si myslela, že si vypichne oko... Srnky zatiaľ nenaháňa, tých sa bojí, ale už sme prešli z jašteríc a myší na veveričky a kuny
.
Inak najväčšia sranda je, že on je vlastne zbabelec, aj dnes v lese sme išli prvý raz jednou lesnou cestou a pes sa mi priporano držal pri nohách pripravený pri akomkoľvek záblesku nebezpečenstva zdrhnúť a nechať ma napospas osudu...
to samozrejme ne ale ty nemuze chytit ani clovek, to snad neni duvod odporu ke kockam. ale paraziti si nevybiraji
Tak ja to myslela směrem k palahniukowy a kočce z ulice k jejím dvěma psům,blechy chytí pes i z trávy,ani nemusí byt v nějakým extra kontaktu s jiným psem
Uf,trochu vedro...

To s tou pozitivkou mě taky napadlo, jak jsem to četla. Zajímavý je, že už s ní začínají polo a celoprofesionálové, nedávno jsem se bavila s jedním cvičitelem, co se psem dělá myslivost a cvičí i psy pro lidi, co to z nějakýho důvodu chtějí dělat taky, a on mi říkal, že už na to taky přešel. Že to sice dýl trvá než stará metoda, ale pak to funguej perfektně. A to myslivci byli hodně tradiční ohledně metod.
S tím hup a kilometr mi je to jasný, u nás to taky bylo/je ospojený se sprintem směr les. Ale Terk byl fakt spolehlivej a na první písknutí se mi stejným sprintem vracel. Se Cidem se tam doufám taky dostaneme, zatím jsme tak na půli cesty, když by mu pod nohama vyskočial srnka, tak si nedělám iluze, že by se otočil na metru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje