Čenda ![]()
![]()
![]()
Chlpáči a iné
Toník je nádherný
, a máte veľmi pekné fotky. Čím fotíte?
Ja ľutujem, že nemám viac fotiek z doby keď bola Amy mini
spokojení jsou, to asi ano :-)
přítulní jsou, ale jak kdy a jak se jim chce... kočky prostě :-)
Lussinka je krásná ![]()
Sa doma nenudíš ![]()
Přijde
,přesně jak říkáte, ale je fakt rozkošná, na ocásku jsme ji nechaly bambulku, jako má lev :)
aneb jak ze skoro špice udělat foxteriéra ![]()
Fotí manžel, má nějaké dělo- nikon. Taky jsme litovali, že nemáme fotky zlaťoucha, tak u Tondy to doháníme.
Jé, nová kočička bude, hurá. Já bych teda navrhla podívat se kousek pod ocásek, tam se docela dobře pozná, jestli je to kocour. Ten výraz tváře může někdy klamat.
ještě s tim jezevčíkem - Čenda měl nohy dlouhý dost, jenže jak zarost tou šílenou houní, tak jich půlka zmizela a vypadalo to, že jsou krátký, tady foto z puberťáckýho období, kdy tu houni ještě neměl takovou

s nimi fakt ne... ještě uvažuju o 4., protože když už 3, tak proč ne 4 ![]()
Čenda ![]()

Abyste si nemysleli, že máme jen lesního psa.
Zvládá i ruch velkoměsta. Ale fotka je z mobilu.
Parádny je
. Ja som bola tento týždeň s Amy v Zoot a všetci tam z nej boli hotoví
A takmer neustále sa niekto pýta či je šteniatko. No viac nám nenarastla no. A keď sa smeje na ulici takmer všetci sa na ňu usmievajú. To musia určite aj na Toníčka. Len si ho užívajte, ani sa nenazdáte a bude z neho pán Pes :)
Tak jasné 3,4,5...to už sa stratí ![]()
no tyhle poslední dvě fotky jsou z doby, kdy mu bylo kolem roku a dával mi strašnej kouř :-D
Pubertalneho Čendu by som nepoznala
Aby to bolo úplne hodila by sa fotka šteniatka Čendu![]()
Toníček vypadá moc šikovně!
malej čenda byl malej ještě před erou mýho digitálního foťáku a chytrýho mobilu, takže ještě papírový fotky, kouknu doma. u sebe mám tyhle dvě

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje