moj pes baskervilsky s kamosom: kvalita fotky nic moc, ale hra to bola kvalitna ![]()

moja oblubena ![]()

moj pes baskervilsky s kamosom: kvalita fotky nic moc, ale hra to bola kvalitna ![]()

moja oblubena ![]()

a este dnesny cvicak a nas zaklinac psov
:-) alebo najoblubenejsi pan s najchutnejsimi pamlskami - catering na vybornu :-D

...a velkost Zuny v porovnani s inymi plemenami.
mně na tý fotce trochu připomněl jack russella, ale je fakt, že na tý vaší profilový fotce moc teriérovitě nevypadá.
ale teď jsem náhodou zjistila, že existuje plemeno "dánsko-švédský selský pes" - danish swedish farm dog, v tom by se spousta českých (a slovenských) vořechů taky mohla poznat :-D

kámoš ale vypadá, že vám toho vašeho Baskervilla pěkně mastí :-D
kamos je este miminko :-D ale rucim za to, ze si to obaja uzivali, oni sa takto jasia pravidelne. Zuna ma rada drsnu a rychlu hru, preto si uziva, ze ma na nu konecne (este aspon chvilu) partaka, lebo ten ked vyrastie... tak sa dohrali :-D
Potrebujem znovu poradiť.
Amy doma šteká. Šteká keď počuje vonku psa, alebo keď sa jej niečo nezdá. Problém je v tom, že neviem ako jej ukázať že je to v pohode keď vlastne ani nevidí na čo šteká. Domnievam sa že je to obrana, stráženie? Pobehuje sem a tam, vrčí a šteká. Je nervózna. Nemám pocit že by to bolo zo strachu. Len ja neviem ako jej ukázať, že je to v pohode keď vlastne objekt ani nevidí. V iných prípadoch nešteká, ani vonku, ani v kontakte s inými psami alebo ľudmi. Je to len doma. A začalo sa to stupňovať, teraz reaguje takmer na všetko, často sa jej nepáči ani keď sú pod oknami deti(to ani mne :D).
Prosím o radu, prípadne link na diskusiu kde sa niečo podobné rieši.
Ďakujem
To musela byť super zábava. A pekné dúhové vodítko :D
A v akom čase máš cvičák. My čo sme chodili na 9:00 tak už bolo častokrát dosť teplo a Amy to dávala tú hodinu horko ťažko. Presunúť to ale nechceli aj keď viacerí ľudia dali návrh aby bol cvičák skôr. Aj ja som mala problém na tom slnku vydržať hodinu.
Tí sú ale nádherný, a tá radosť. ![]()
aktualne nam zacina nedelny cvicak o 17:00 - aby nebolo psom ani nam horuco; ale velkou vyhodou je poloha, lebo 10m za branou je voda, kam sa psy mozu ist kedykolvek schladit. v zime zaciname uz o 14:00 kvoli svetlu. cas sa meni podla sezony cca 3x rocne.
Ano, Ferda.
Mozna je to dira na trhu,akvalung pro psy,co se neradi namaci...my bysme byli první zákazníci ![]()
Dnes jsme byli u tchýně na chatě a švagr přivezl jejich flatcoat retrívra. Flata.
Byla s nima celkem legrace, Tiffany ho teda celkem utahala.. psa totiž taky slušně vykrmili.. zdá se mně dost při těle..
Ale Tiffka byla nadšená a myslím, že bude spát tak dva dny v kuse..

To jsou krásné fotky. ![]()
Tady na té první, to vypadá, jako by flat upustil kořist. ![]()
Zalehnuta ledním medvědem. ![]()
Až na ty chlupy.
On byl asi nejvíc do toho špice, ale tam mu zase někaké chlupy chyběly. ![]()
fesak Ferda :-) ![]()
a este teda: ked si v hospode odskocite a kamarati za 2 minuty naucia vasho psa buchnut labou po stole, nech prinesu dalsie pivo
![]()

nie, Zuna nesedava v podnikoch ani na stolickach, ani na lavickach a laby na stol, samozrejme, nevyklada - nie som magor; ale toto je specificka pivaren - majitel psickar (z cvicaku), podnik velmi dog friendly a my, cvicakovci, mame uplne vzadu mimo vsetkych vyhradeny psi stol, takze naozaj nikoho neobmedzujeme a bordel nerobime :-)
Mňa to sedenie na lavičke nepohoršuje. Amy tiež sedáva na lavičke keď sme v našom obľúbenom podniku. Ešte aj misku s vodou jej nosia bez požiadania(ma vlastnú). Síce tam chodíme raz za pol roka ale nikto nikdy nič nevravel. Ani ma nikdy nenapadlo že to je divné. Až mam teraz zlý pocit z toho, že čo si o nás museli ostatní myslieť ![]()
A Zunka je krásna. ![]()
stekanie je velmi osemetne... trebalo by urcit, co je spustac a ake je to stekanie: upozornovacie, strachove, uzkostlive (je ich viacero) a tomu prisposobit riesenie situacie: lebo ak je to uzkostlive stekanie, tak to da rozum, ze na Amy neskriknes a nepridas jej toho stresu este viac, ze :-/ mozno sa v Amy zobudza strazny pes :-) alebo sa iba nudi a upozornuje na vzruchy pod oknami... ale osobne si myslim, ze so stekanim je to podobne, ako ked nieco psiny vyvedu: treba zakrocit hned na zaciatku, spätne alebo neskoro to velmi vyznam nema. a rieseni je vela: napr. naucit stekat na povel - pretoze ak vie na povel stekat, vies to dalsim povelom zastavit - co ale neriesi situaciu, ked nie si doma :-/
jezisi, to som nechcela, nestresuj, je to ine, ked ides s malou vonavou damickou Amy :-) a ked sa niekde nahrnie 6 (aj skutocne velkych) psov (a po cvicaku, ehm)
a skor chytam paniku z tej Zuninej laby na stole
ale ako hovorim, nikomu to naozaj nevadilo, je to letna krcma, ziaden nobl podnik.
ja si vacsinou Zunu posadim na kolena, ked sa pyta na ruky
alebo ked vidim, ze je unavena (alebo proste ked ju chcem mat pri sebe
) ale ona je partizan, ked ma na zemi kamosov, je tam s nimi :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.