Rufík si nedá nic, včera to vypadalo nadějně s čerstvě vyloupaným hráškem, ale jen ho sebral a odnesl do pelíšku. Žádný ovoce ani zeleninu si zatim nedal.
Chlpáči a iné
Tak Amy zbožňuje banány, melón, jablko sem tam a kaleráb. Mrkvu iba ožužľáva a vypľúva von ![]()
A ak by si mu to nakrájala alebo nastrúhala na drobno?
Rufík si nedá nic, včera to vypadalo nadějně s čerstvě vyloupaným hráškem, ale jen ho sebral a odnesl do pelíšku. Žádný ovoce ani zeleninu si zatim nedal.
Veď správne, nie je koza. ![]()
My doma kozu mame.
mrkev trochu sní, když je nastrouhaná hodně najemno a smíchaná s masem, ale většinu zvládne z misky vypreparovat ven. Jablka vůbec, ani oloupaný bez šlupičky.
Ale tuhle jsem mu na procházce vyndavala z huby nějakej bramborák, fuj, a to vypadal, že by si dal. On teda strašně miluje sladký, bábovky a takový ty sladký kynutý těsta (nedávám, ale to kolem pak chodí vždycky po zadních)
kaleráb jsem musela googlit ![]()

Přesně, meloun a nejradši zelený, mango!, maliny a borůvky, banány, okurky, kedlubny, mrkvičku moc (je sladká) a hrášek. A bramborové slupky ![]()
to je docela zajímavý, že voni po těch bramborách fakt dost jdou
Tak ak sladné tak možno ten melón alebo mango by si dal.
to jsem zkoušela, ale on se u všeho, krom masa a pečiva, tváří, jako by to bylo otrávený
No čo už. A aký starý(mladý) Rufík približne je ?
cca 4 roky
Tifanka je samým štěstím v tranzu. ![]()
![]()
Abych sem nepsala jenom úspěchy, tak přidám jeden hattrick. Jsme teď v Orlických horách a v neděli jsem vyšla se psy ven - rovnou za zahradou začíná louka a pak jen dva domy a jsme venku ze vsi, což je super. Na louce Cida pustím - je všude vidět, pak jde na voďák a pak zase na další louce, kde je to přehledný, pouštím.
Tak jsme vyrazili, jenže hned za brankou byla schovaná kočka a kočku pes nikdy neviděl, tak vyrazil. Ani jsem nevolala, šance, že přijde nula, jen jsem slyšela, jak běží kolem plotu a bylo jasný, že kočka mu zmizí hned. Akorát že pak jsem zaslechla zběsilý kdákání, netušila jsem, že soused tam má takový průsek bez potu a za ním slepice. Tak to už jsem volala. A slyšela jsem, jak se vrací, jenže jak vyběhl zpoza rohu, tak narazil do paní s malým pejskem na stopovačce, kterou jsem neviděla
.
Paní má naštěstí v rodině hovavarta, tak se ho nebála a odlapila ho, než jsem doběhla, aby se s její fenkou nešel seznamovat moc po cidovsku. Kočka ani slepice nedošly újmy, sousedovi i paní jsme se omluvila a ještě jsme nakonec domluvily společný venčení. Ale nic to nemění na tom, že za za 2 minuty jsme vyrobili 3 průšvihy - honění kočky, nálet do slepic a ještě přepadení malýho pejska...
Tak aspoň si to vybral na začátku a teď bude sekat dobrotu :-)
hele ale dobrý, mohlo to bejt ještě horší ![]()
mi to připomnělo Čendu, kterej si takhle vybral obrovskýho megakrocana u nějakých lidí před domem na takovým plácku před plotem, ti k tomu ještě seděli na zahradě a něco grilovali, takže měli dobrý představení, vylezla se podívat i sousedka (ta nám pak říkala, že nějakou slepici platí co chvíli, protože má drsnosrstýho jezevčíka...)
![]()
pozor, hnusný obsah.
.....................................
právě jsem zjistila, že náš pitomý pažravý pes žere všechno...i odpadlá klíšťata. nějak si ho štítím ![]()
Chjo, proč je to tak drahý...

![]()
tak ale zase to dlouho vydrží!
(Já mám furt obyč plastovou, po Čendovi, že bych zhřešila? :-D Viděla jsem tuhle kočičí se Simon´s cat (Goliáš má reklamní z déemka)
Tak asi jo, ale to ta plastová taky :-). Někde jsem četla, že jim voda z těch nerezových misek chutná míň než z plastových, a fakt je, že když jsme to zkoušeli, tak tu umělohmotnou preferovali, tak se tím chlácholím. Ale líbí se mi, no :-).
možná nějaký preference fakt maj, my máme na vodu takovej bílej hranatej keramickej pekáček, z toho pijou oba a pak máme ještě tmavě modrou keramickou misku a z tý nepije ani jeden
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje