ta bota v hubě naštěstí dost utlumuje ty těšící zvuky, on Rufík začíná, když vcházím do domu, pak ho slyším, jak to v tý předsíni přehrabuje a bere si roubík a když otevřu, už to drží a dělá nadšený kolečka :-D Já se ho v tom vítání snažím moc nepodporovat, protože on ten první měsíc, co přišel, měl tendenci výt. Ale on je takovej vítací typ,nosí botu, i když se vrátím po pěti minutách s prádlem z balkonu v mezipatře :-D
Chlpáči a iné
Všechny jsou hezké, ale ta první je fakt nejhezčí
to je nádherná fotka!
taky dobrá!!![]()
Potrefenáhusa Berta a všichni ostatní - skvělé fotky ![]()
Krásná to zvířata máme ![]()
Berta zálivka mě rozsekala ![]()
Všetky fotky sú super!
Škoda ze nemám niečo lepšie na fotenie ![]()
spolocny papek :-D prekrasne!!! ![]()
Toľko krásnych fotiek, už by sa dala urobiť aj fotokniha. Išla by na dračku.
Môj pes sa nudí.

Tak je empatická a vylihuje s Vami. To sa u nás nemôže stať. Ja aj keby som ležala polomrtva tak Amy by po mne aj tak skákala a pchala mi hračky až do ucha ![]()
![]()
No to iba áno. Keď ležím ja, leží ona, keď oberám ríbezle, oberá vedľajší krík. Moje druhé ja. Ale keby mi hupsla na gauč, alebo nedajbože na mna, tak by bolo zle. Som hnusoba a nedovolím jej polohovať po nábytku. Aj keď, ráno býva kreslo teple. Nechápem, Elzicka by si zo nedovolila. ![]()
Ja idem dnes s Amy oberať viničky. Tak som zvedavá ako jej to pôjde. Musím najprv naštudovať či ich môže. Elzičke je určite dobre na zemi tam sa aspoň s chladí. Ja mam doma princeznú ktorá spi iba na deke alebo ešte lepšie na vankúši. V noci ma spávať v pelechu, ale častokrát sa v noci premiestni na gauč, tam si nastelie vankúš a spí na ňom ![]()
Posteľ ma zakázanú, ale skúša skúša.

Krásavica. Jo ti oni skúšajú radi.
No a Amy je drobná, Elza keby na mna hepla, tak má zloží. ![]()
No Amy má sily aj za troch, keď sa hráme už ani neudržím hračku v ruke. Minule som si natiahla sval keď sme sa naťahovali a trhala ako o život. No teriér no.
Elzička je väčšia ale neskáče ako kengura určite
Musí sa tešiť že ste s ňou doma. Ja mam dovolenku ďalší týždeň, ale Amy o tom ešte nevie ![]()
co jsou viničky? co to jdete obírat? :-)
Ale skákala by rada a keď je v svungu tak je to náročné. Veľký temperament.
Fotky s flatíkem super, moc mě potěšily. A potvrzuju, že fenka psa vcelku snadno umírní, a to i mnohem většího. Že ho Tifka utahala, se moc nedivím, oni nejsou až tolik atletičtí jako třeba ohaři a malý a rychlý pejsek je utahá. Jo, Tifka má u toho hraní hrozěn srandovně vykulený oči, už jsem si toho všimla na předchozích obrázkách, ale tady je to vidět taky.
-> paktofonika Těší mě, že to zabralo, jak jsme psala, mám s tím docela dobrý zkušenosti, ale vždycky to chce vyzkoušet a někdy i spojit, i když zase nepřekombinovat. Se psama člověk duševně nezakrní, si na ná pořád něoc vymýšlí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje