Ruficek?!
ten zvuk si viem dokonale predstavit :-)
Chlpáči a iné
Hmm a odfouknutí u koček ve smyslu "panebože ta je blbá" taky znáte?
jo, von bručí, ale je to fakt úplně přesný :-)
ne! a doufám, že si to tu Goliáš nepřečte, protože mít k tomu pohledu ještě zvuk, tak už se jdu asi zahrabat ![]()
Godzilka vyzera, ze pocas vasej nepritomnosti bol doma poriadny zur a musi to dospat :-D no a Rufik - topankovy vitac ![]()
Včera sme na Amy skúšali ten udivený tón že ako čo je?? čo sa deje??. Skutočne to pomohlo, hneď prestala vrčať a štekať. Podvečer už ani nereagovala na vonkajšie zvuky. No budeme to praktikovať aj nadalej. Som nečakala, že to bude taký úspech. Samotná Amy z toho bola trochu prekvapená ako reagujeme. Sa teším. Ďakujem za radu.
Tak vám sem hodím ještě 3 fotky z víkendu..

prisla som na to, ze ten cierny kocur, co mi pravidelne podvecer kradne srdce, patri susedom byvajucim o ulicu vyssie...
mě fascinuje, jak ta kočka dost často ani nezvedne hlavu :-D Ale většinou běhává vítat, zas abych mu nekřivdila, jen si nechává trochu rezervu, až odpadne pes, aby nedostal přes držku máchajícím ocasem, to fakt nemám rád :-D
a ještě jsem našla čtvrtou..už bude fakt poslední
to jsou krásný fotky, ale neočůrává vám zrovna rybíz? ![]()
super!
Mně ne, ale tchýni a chvilku předtím jí očural saláty...když nám je chtěla nabalit domů, nikdo je pak nechtěl. Syn prohlásil, že zálivku si raději děláme sami ![]()
![]()
![]()
Ešte k tomu pohľadu. Takých Amy má. Najlepší je keď vystrčí spodnú peru(jej smutný pohľad) voláme to že robí pierku
. AK niečo chce a nedostane hneď tak chrčí a prešľapuje na mieste. A keď jej niečo hovorím čomu nerozumie tak krúti hlavou ostošesť. No a ešte ma pivo posed. To je taký posed keď sedí až na chrbáte, vystrčené bruško a zadné laby až niekde vpredu pred hlavou. Vyzerá vtedy ako keby sedela na pive, preto pivo posed. A ešte pohľad smutný velbloud. To je keď normálne sedí ale hlavu má až na zemi a má vyčítavý pohľad. ![]()
já mám s čendou takových pěkných fotek jen pár, ono to bez toho dobrýho foťáku fakt nejde, já nefotím, ale můj bývalý fotil a fotí pořád rád. Mám hrozně ráda tu první

aspon ta radost z vitania trva dlhsie, ked to maju takto strategicky rozlozene :-) u nas je to podelene tiez: najprv vita az premotivovana Zuna, Blacko stoji hore na schodoch a vrti chvostom, a ked sa Zuna skludni a ide sa napit, zbehne dolu Black a vita on. a to si ho vsimne Zuna a zacne sa tesit a vitat aj jeho a z brady jej kvapka voda a Black ma celu hlavu mokru... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje