Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 29. června 2017 10:24
Reakce na dzizisketa:

ten lesk, ta postava... krasna je!!!  ta poloha Bonnnie na tej prvej fotke :-D to je, prosim pekne, Zunkina najoblubenejsia poloha na spanie - vykrutit krk co najviac. takze u nas ziadne roztomile spinkanie v klbku, ale co najdemonickejsia poloha :-/ niekedy ma tu hlavu vykrutenu ako satanas 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:44
Reakce na palahniukowa:

Rufík spí nataženej na boku, v klubku zcela výjimečně, ale my se mu fakt  doma smějeme, že má místo páteře klacek :-D

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:45

včera jsme koukali na film Život, film celkem blbej, ale Goliášek získal navou přezdívku Calvin :-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:47
Reakce na Potrefenáhusa:

neee, takovou ošklivou přezdívku takové pěkné kočičce 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:48

držte nám palce, ptáčci v hnízdech na dvoře se chystají opustit hnízda každým dnem či možná okamžikem a kocour obchází okolo :/ letos budeme mít první rok s kocourem, děsím se nadcházejícího masakru. já si ho snad zavřu do kuchyně, nebo nevím.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:53

stahuje sa k nam trom otec. takze sme vsetci v procese zzivania sa. ale za posledny tyzden ani neviem, ze mam psiny, lebo su nalepene iba na otca  normalne mi chybaju!!! :-D

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:55
Reakce na Jiná Realita:

silno drzim palce, nech kocurovu pozornost v najblizsichi dnoch zamestnavaju radsej mysi ako ptacci! 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:56
Reakce na Potrefenáhusa:

to si musim pozriet, aby som nove Goliaskovo oznacenie pochopila :-) 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Myslím, že spí zamotaný, jen když je jim chladno. Fleťáci tím pádem taky jenom výjimečně :-).

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:00
Reakce na palahniukowa:

Démonická poloha, chacha, to je přesné, ona vlastně takto rotovala dokola, myslím by se s tímto kouskem v hororu rozhodně uplatnila

Bonnie ráda spává na sedacím pytli, ten se vytvaruje podle polohy, ale občas to skončí třeba tlamou na zemi a zadkem zvýšeným o úhel třeba 40 °, a tak spí dvě tři hodiny v kuse! Nechápu.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:01
Reakce na palahniukowa:

to asi nestojí za to, ale ja tam vetřelcovitej Calvin, co se snaží zkolonizovat a zmasakrovat lidstvo :-D

ten film je vykradenej z několika filmů - Vetřelec, Gravitace a určitě ještě něčeho a ty lidi tam se chovaj tak iritujícně nelogicky, asi jako když v hororu něco divně šramotí ve sklepě a všichni se jdou podívat, co se děje

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Že jo! Já Calvinovi fandila, lidi si za takovou tupost vyhlazení rozhodně zasloužili.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:03
Reakce na dzizisketa:

přesně!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:09
Reakce na Potrefenáhusa:

jaaaj, viem, to je to nove scifi, v ktorom hra jeden zo sexy Ryanov? :-D to som si nespojila, ale chcem to vidiet. som velky fanusik sci fi :-) a v poslednom case si nostalgicky uzivam beckove filmy, takze sa fakt velmi tesim, sipim, ze si pridem na svoje :-D

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:14
Reakce na palahniukowa:

no...Ryan tam je, no :-)

Já miluju Interstellar a teď naposledy se mi hodně líbili Příchozí.

A Rufíček to rád s podloženou bradičkou. Ale taky někdy spí tělem na matraci a s hlavou na zemi :-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:14
Reakce na dzizisketa:

presne, hororove je to! ked lezi s tou hlavou vykrutenou aj o 180 stupnov a z nicoho nic otvori oci, vzdy pocujem zvucku z psycha :-D 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:16
Reakce na Potrefenáhusa:

to jste napsala dobře...ryan tam opravdu...je, no 

příchozí byl boží film, všem to doporučuju. nezdál se, šla jsem na něj, protože v kině nic jiného nebylo, navíc nemám ráda hlanvího herce, ale skvělý. nicméně, myslím, že to je jeden z filmů, který chce vidět v kině, kvůli zvuku.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Naši psi taky rádi polštáře, vlezou do postele a lehnou si po člověkovsku - hlavou na polštář... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:24
Reakce na palahniukowa:

To ti verím, k nám príde návšteva a 2hodiny o Amy ani neviem. Otec sa sťahuje natrvalo? Myslela som, že má priateľku. Ako to vnímaš? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:24
Reakce na Zina:

náš pes taky rád polštáře, vezme pošltář a už...cupuje  samozřejmě mu je nenechávám, ale kdyby mohl, určitě na nich nespí.