Občas tam nahlídnu, a tady jsem si na tebe hned vzpomněla ![]()
Chlpáči a iné
ježiš, ten je strašnej!!! ![]()
na polstar, vravis? no aspon maju tolko slusnosti, ze pockaju, kym sa polstar uvolni, ja tolko stastia veru nemam :-)
A chtěla jsem so postěžovat, mám tu takový náročný duševní cvičení. Jak jsem asi psala, hlídám tchána a venku na zahradě je landseer, kterej není zrovna nadšenej ze psů vevnitř. V minulosti proběhla i nějaká bitka a byla i jedna díra v ruce i v kožichu. Takže s psama dost šachujeme, když jdeme ven nebo na zahradu, tak landseera na chvíli zavřeme, se to dá, ale chce to koordinaci.
No a včera večer se tchán najednou sebral a přišel sám ze zahrady dom, to nikdy nedělá, myšlenku, že psi nesmí k sobě, prostě už neudrží. Jsem slyšela klepnutí dveří, tak k nim pro jistotu letím a naskytl se mi pohled, že se ve mně málem zastavil dech. V zádveří na prostru 1,5 x 1,5 metru landseer, moji oba psi a vprostřed toho se zouvá 83letý tchán. Psi se teprve rozkoukávali a ve mně byla malá dušička, kdy se do sebe pustí, respektive kdy se landseer pustí do Terka. A bylo mi jasný, že jak se začnu bát, povelovat, dělat nějaký prudký pohyby a přesuny, tak k tomu dojde. Tak jsem zavolala, ať nikdo další nechodí dovnitř ani ven, a pak začala bestarostným, veselým hlasem volat na svoje zvířata "pejsci, pojďte dovnitř" a oni naštěstí šli a podařilo se mi zavřít dveře rychlejc, než naběhnul i ten třetí.
Normálně bych si za ten hlasovej výkon udělila cenu Thálie, alespoň nějakou malou bych si zasloužila :-D.
Chjo, promiňte ty slohovky, já už asi prostě kratší nebudu
.
no uf, tyhle situace jsou strašný, ještěže jste to takhle zvládli, kluci jsou teda pašáci!!! Landseer je kus telete obrovskýho, já viděla jednou v takový položertovný akci fenu novofudlanďáka a teda buděj fakt respekt, když se rozhejbou. Ještě mezi nima ten starej pán, kterýho byste musela řešit nejdřív ...
krásný, tohle Rufíček přesně umí taky
otec priatelku ma, je velmi mila a miluje psy ;-) vnimam to dobre: otec zije aktivne a ma vela prace + barak je ooobrovsky. nejake extremny zmeny ani obmedzenia nepocitujem, skor je prijemnejsie a vyhodnejsie niektore veci si podelit. a je to celkom prijemne prehodit vecer s niekym normalnym zopar slov. psy ho zboznuju, vychadzame spolu vyborne a mama sa sem uz ani nepriblizi. kedze sme spolocne byvanie planovali davnejsie, je fajn, ze to konecne vyslo a je aj vyhodne, ze psiny nemusim stale balit, ked ich potrebujem hodit k otcovi, lebo on mi s nimi v podstate najviac pomahal, ked som nieco potrebovala.
Tak to je super, prajem ti to. Vyzerá to tak, že sa všetko na dobré obracia. Ale aby som to nezakríkla...Som rada že som stihla tvoju fotku so Zunkou ![]()
zvladla si to perfektne
udrzat pokojny a bezstarostny hlas je narocne. za mna tu cenu mas! :-D viem si predstavit, ako to musi narocne na vsetko mysliet dopredu a mat v sebe stale malu dusicku, ze "co keby nahodou". ale si super, ze to zvladas, mas moj obdiv.
v zime je to prijemne, mat take sukromne postelove kachle, ale v lete... ![]()
no a to musim říct, že to psí tělo ještě jde, ale když se na vás rozteče ještě i šestikilová kočka...
:-) a okrem tepla su tu este aj zvukove efekty, ked sa rozhodnem zmenit polohu a zverstvu to nevyhovuje, tak to nejakym nestastnym povzdychom musia nalezite okomentovat
dakujem :-) Amy, keby mohla do postele, urcite spi rovnako ![]()
No vieš co, keď sa jej podarí vyskočiť na posteľ tak je šťastím bez seba. Vždy jej hovorím ze ak by som s nou bývala sama tak už je na posteli hneď prvý deň. A keď ju z tej postele odvoláva tak sa tak rôzne vrtí, líha si na chrbát, robí smutné oči. No ťažko mi je ![]()
Ale takto sme sa s priateľom dohodli tak dodržujem. Ma totiž alergiu na roztoče a snažím sa domácnosť udržiavať. Veľmi sa mu uľavilo odkedy nebýva u rodičov v byte plnom kobercov záclon a pod.
Aj keď na gauči spolu spávajú a nič mu nieje
No ale keď nechce psa v posteli tak sa teda prispôsobím. Prežijem to ja, priateľ aj Amy. To ze s nami nespí neznamená ze ju neľúbime.
hele a tenhleten, ten by se k nám hodil i jménam, jak jsem psala, jak se Rufík původně jmenoval
Jo, ten taky ![]()
Ale Sultán se mi líbil nejvíc. Škoda, že nechci chlupatýho psa.
já ty špice fakt nesnášim :-DDD
Klobúk dolu.
Fakt obdivujem, že si si v takejto situácii zachovala chladnú hlavu a dopredu to premyslela a s kľudom zareagovala. A to máš ešte teraz aj stresové obdobie(dom, tichá, skúšky). No obdiv. Ja si ani neviem predstaviť ako by to dopadlo keby som tam bola ja. Snažím sa jednať kľudne a s rozvahou ale realita je iná a miesto toho panicky pobehujem a nervózne pokrikujem. No chudák Amy. Ma to so mnou ťažké.
my máme ještě postel pro hosty v jednom pokoji a já se kdyžtak realizuju tam, když jsem občas sama doma, jinak do ložnice taky nechoděj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje