presne, podla mna je vo vacsine pripadov /postel, gauc/ riesenie jednoduche - nepustit, vyhodit; ale ked clovek tvrdi, ze on toho psa chce mat v posteli a chce, aby bol pokojny...
a potom vzniknu iniciativy, ktore ziadaju, aby sa pes nebral v ramci zakona ako vec (nie som proti), no niektori majitelia sa k vlastnym psom sami spravaju ako k hrackam...
Chlpáči a iné
a co sa vyberu psov tyka: ani u Blacka, ani u Zuny som nevedela, do coho idem. u Zuny to bolo vyslovene nezodpovedne, ako som k nej prisla. prvy rok som preplakala a mala milion pochybnosti, ale dnes viem, ze mozno nebola od zaciatku psom, akeho som chcela, ale urcite bola a je presne takym psom, akeho potrebujem.
Nesleduju vás od začátku, můžete mi krátce napsat, jak jste k ní přišla a v čem byl problém, že jste plakala?
cca dva roku dozadu v decembri som videla miestneho bezdomovca so steniatkom, ktore si niesol v igelitke. bez ohladu na to, aky velky pes to bude, aku bude mat povahu a temperament som si ju vzala a nasledne som ju priserne rozmaznala, lebo som v nej stale videla to ubohe malinke steniatko a Zuna prirodzene vyuzila situaciu a prerastla mi cez hlavu: nepocuvala, hryzla, nemala ziadne pravidla - moja chyba. takze som ju musela "prevychovat". a naucila som sa, ze k vychove treba pristupovat s rozumom a srdcom, nie iba emocionalne, a uz vobec nemozno k psovi pristupovat ako k dietatu. tento maly pes je moja velka skola. nelutujem.
Jste hodná. Také se snažím být tvrdší, ale jde to ztuha. :-)
Na příkopě také chodím okolo - asi bezdomovců- co využívají štěňata k žebrání. Ale snad se mají alespoň relativně dobře.
Haha, rok bylo naprosto jasné - netopýrka do patra vůbec nesmí! A pak se vedle mne v peřině jednou vztyčila dvě ušiska a oči s tím naprosto nejnevinějším výrazem a blažený úsměv... Jak jsem bez toho ten rok mohla žít?!![]()
Jsem si taky mela pořídit shibu,ta uz by mi dávno nekam zdrhla a mela bych svatej pokoj!!!

Jedna londýnská modelka

A tady už na pózování kašlala...

ta piha krásy! ![]()
Tak my jsme to vydrželi 7 let. Daisy spala ve svém pelíšku s námi v ložnici. Pak jednou v noci skočila k nám do postele, hrozně se třásla a brečela. Mysleli jsme, že je nemocná. Ráno jsme se dověděli, že v noci zemřel tchán, kterého měla moc ráda. V posteli už zůstala.
Krásně pózuje. ![]()
![]()
Ale zase můžeš být ráda, že nemáš Pupíčka, ale jen Rufíčka. ![]()
Kdyby se takhle přitulit Pupíček. ![]()
Děkuju i tak ![]()
Já bych Tondu do postele i brala, ale ne ty klíšťáky, co občas přinese , ptačí blechy a spol.
tak z tej prihody mam zimomriavky...
jo jo a pak by přivedla osm štěňat:-))
Mokro je prostě nejlepší

Klacíček? ![]()
A peklo hrozný prostě, strašná hamba ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje