ten by to hnal potěhem :-D
s mokrem teda nesouhlasíme ![]()

mno, tak mé předpovědi se vyplnily - ptáci se rozhodli vyhodit mladé včera odpoledne a dnes opravdu velmi poránu (přesně 5:14 bylo na budíku, spát jsem ale šla přesně v 1:53
) ovšem k oběma termínům se kocour vyložil přímo doprostřed dvora a jejich šílené varovné vřískání mu bylo šumafuk. mně ovšem nikoli, mě vzbudilo
měla jsem chuť si ze všech uvařit guláš
musela jsem vstát, a přemýšlet, co s kocourem, abych teda aspoň hodinu ještě mohla spát. nosila jsem ho kolem chalupy
sypala mu jídlo, bohužel zrovna jehněčí kapsa ho neuchvátila, zkusila ho zařít na chodbě, kde vřískal, nakonec jsem ho prostě hodila do zahrady za plot, už se asi nevrátil a šla jsem odpadnout zpět do postele. zavřít okono v podkroví totiž nemůžu, umřela bych vedrem, a spát se při tom vřeskotu nedalo.
snad jim aspoň jeden ten malej přežil...
možná měla ta kočka někde koťata, voni jsou teda kočky dost teritoriální a jsou fakt jak kamikadze, já se jich dost bojim, po Rufíkovi tuhle šla jedna místní malinká ze sběrných surovin, a to ji obcházel obloukem a koukal stranou, naštěstí jenom prudila, nešla vraždit. Ufff, tak ještě že se vám nikomu nic nestalo!!! Voni většinou na tu opravdickou hysterii reagujou docela dobře, člověk si někdy nepomůže.
už neví, jak by jedli 
Mates and Flying Circus 
my máme tři ![]()
a do třetice trojice 
Ufff, tak hlavně že to dobře dopadlo, samozřejmě hromové zařvání mám pro nejhorší případy taky v repertoáru. On když ho člověk jinak nepoužívá, tak je slušná šance, že zabere.
Kočka je teda úlet, na nás ještě žádná nezaútočila a doteď jsem myslela, že to aní není možný.
Nekde na netu jsem videla video,kde kocka zahnala od domu docela velkyho medvěda,nebo je video,kde kocka zachrání batole napadeny pitbulem,voni umej bejt dost desivy a dost statečný,kdyz maj pocit ohrožení
Já tu tvou černobílou bandu prostě miluju.
díky...ja taky :-)
Našla jsem fotku Daníka, když byl ještě malé kotě.
Našla jsem fotku Daníka, když byl ještě malé kotě.
Aaaa, já ho miluju!![]()
ňuňuňuňu:-))
Ale ty fousky od smetany mu zůstaly
.
ach ta koťátka ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.