to je hodně legrační a ještě k tomu ty maxi oči
Chlpáči a iné
No přece na lovu nesmíte být vidět!
přesně tak
Mně se hrozně líbí, jak Goliáš skoro vždycky působí hrozně sebevědomě, sebejistě, odhodlaně, prostě pan Kocour, ale jakmile ho vystrčíte na dvorek, tak je z něj taková malá nebohá oranžová kočička :-D.
Goliáš nikdy nezklame! ![]()
nemusí to bejt ani dvorek, stačí, když přijde návštěva ![]()
Prišla som o priazeň maličkých.
Včera som dorazila domov a mačence u otca, jedna leží pod pazuchou, druhý za jeho hlavou a Elza ležala pod gaučom. Ani brvou nehli ked sm ich zavolala, iba Elzička dvihla hlavu, že čo teda chcem. ![]()
oni zas přijdou ![]()

![]()
mně vždycky přijde hrozně srandovní, jak se při lovu úplně přimáčknout na tu podlahu... burboun a suzette to taky dělají, včetně toho, že sklopí i uši, a já z toho dostávám záchvaty smíchu ...
A uplne ztuhnou, jen ten ocasek se mrska :-D
oni zas přijdou ![]()
Jooo, k večeri. ![]()
žiš! jsem se nejdřív lekla, že máte doma obřího pavouka. dobrá šelma - jak má ty obří oči :)
Koho zajímá, jak to dopadlo s "přiaportovaným" kotětem, tak se ho podařilo udat u tchýně :-). Podle veta má... ehm... Máša... nemůžu za to!... max. sedm týdnů a je v podstatě zdravá, dostali jsme jen odčerovací pastu a kapky na ušní svrab, na očkování ji pozval za týden. Tak snad jí tam bude dobře a nikam se neodtoulá, moc na to teda nevypadala.
Jinak když jsme dorazili k tomu vesnickýmu vetovi, tak měl na ordinaci velkou ceduli "Rozdáváme koťata". Prý jich tam měli od lidí asi 30, až na tři se je podařilo udat, hned nám taky jedno nabídli, prý aby Máša měla společnost. Na to jsme ale nepřistoupili, protože kdybysme přijeli s další kočkou, tak nás nejspíš tchýně vyhodí nejen s oběma kočkama, ale i tím jejich landseerem a nádavkem přidá ještě tchána :-D.
oni zas přijdou ![]()
Až si uvaří kafe. ![]()
Máša je dobrý, mně se to celkem líbí :-D
tak jsme dnes byli s kocurama na veterine, maji nejaky zazivaci potize, nic pry vaznyho... a kdyz pomyslim ze jediny co nevyblili bylo kruti prso tak mam sto chuti vyzkouset to kocici barfovani. nekdo praktikuje?
Jestli mě paměť neklame, tak dynda. A určitě to psal ještě někdo, kdo měl těch koček nějak víc, ale nevím, jestli to nebylo ještě vedle.
diky!
S kočkami a barfem bude daleko větší problém, ale kdyz jim vypustis doma každému jednu myš denně, budou to mít čerstvé, na živiny vyvážené a ještě s pohybem a zábavou. Být tebou, tak do toho jdu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje