Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:25
Reakce na moora:

bych spis vlastnorucne nachytala ty mysi nez vzit do ruky svaba

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Jéé!

Vono je to boží příjmení pro každýho

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 13:40
Reakce na Zina:

Ne re. Dneska zase maže domů.  Panička s ním bude přes víkend v domě se zahradou. 

A jak se vyjádřil manžel, znamená to,ze nam ho v pondělí zase přiveze do ozdravovny  na léčení . . Odvezou si dnes i toho malého bílého i vnučku. 

Máme oddechový čas .

Offline Magráta
8096 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 15:08

koupila jsem u veta kočičí smečce barf, jakože na zkoušku, a sorry jako, ale po určitém prozkoumání obsahu misky znechuceně odešli

49106 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 15:17
Reakce na Magráta:

hmm co v tom bylo? bylo to mrazeny? a normalne syrovy maso zerou?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 18:22

máte někdo doma taky takovou umazlenou venkovní kočičku? ten náš macko je nehorázně přítulný, hlavně poslední dobou. spí v kopřivách  odkdud se vyvalí vždy, když přijdu na zahradu, a mimojiné mi náruživě olizuje a okusuje nohy 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 18:38

Mám doma smutného psa. Priateľ odišiel na pár dní preč a tá potvora stále čaká pri dverách a tvári sa ako keby bol trest že musí byť so mnou a kedy sa konečne vráti a vyslobodí ju z toho utrpenia. V nedeľu asi vyskočí z kože.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 18:40
Reakce na Jiná Realita:

Nasi maji tri venkovni kocicky a je to jeden mazel vetsi nez druhy... 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 20:10

Já jsem nějaký čas barfovala kocoura, ale jak se přikrmoval venku, asi měl těch bílkovon moc. Takže teď jí i granule i konzervy, maso jen tak  2 - 3 krát do týdne. Dá se přidávat i zelenina, jen jsou omezení, která už si všechna asi nepamatuju. Každopádně od té doby jí i řepu, mrkev, dýně, brokolici, vše tepelně upravené, aspoň trochu, aby to bylo líp stravitelné. Na přilepšenou dostávají tvaroh se žloutkem. Kočky z útulku o syrový maso moc nestojí, kocour byl na to naučenej od malička. Co se týcě konzumace kostí, kočky v pohodě sešrotujou kuřecí krky nebo křídla, rybí hlavy apod.

49106 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 20:31
Reakce na dynda:

a jak se to poznalo že měl moc?

kocuři právě tvaroh, jogurt nebo vajíčko ignorujou, ryby taky. ale jakýkoliv maso, vnitřnosti, kostičky jim jedou

a vzhledem k tomu, že přes všechnu předepsanou léčbu furt blijou, tak jsem teda zkusila jediný co v posledních pár dnech nevyhodili... libový krůtí. no a zdá se že dobrý. nechápu

Offline Magráta
8096 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 21:00

mražené, odrezky z lososa... syrový maso jim nejede... tak už to nezkousim... Viktorka kdysi žila s dalsima 20 kočkama a dostávala zbytky , te se člověk jen tak nezavdeci 

49106 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 21:10
Reakce na Magráta:

jj, jednoho co žral šlupky z brambor jsme si taky kdysi rozmazlili:-))

ryby ale zatim nežral žádnej. prej teda ani nejsou uplně vhodný

zkoumala jsem teďka ty konzervy co jsme dostali na veterině jakože dietní, hm.. se nedivim že to blejou

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 23:45

neviem, ci tym chvostom pri plavani vrti od radosti alebo kormidluje :-) Zuna pozdravuje

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 01:01

Měl struvity.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 01:05

Hm, to blití. Náš kocour na to taky hodně trpěl. Několikrát se to spravilo dietou a několikrát ne, měl zánět žaludku. Vypozorovali jsme, že mu to spouští prášky na odčervení. Už ho odčervujeme jenom pipetama, což je drahý, ale pořád levnější než účty za veterinu. Zvracení u víc než jednoho najednou je dost divný. Nemůžou být něčím otrávení?

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 07:09
Reakce na Jiná Realita:

Mám to dvakrát a teraz dokonca spia v skleníku medzi uhorkami sme zistili. Nie len že olizuju, ale aj okusujú. 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 07:33
Reakce na palahniukowa:

Kormidluje, Rufík taky a že má fakt mocné kormidlo :-D Zuna je boží. Chcem koupání v dochozí vzdálenosti! I když Rufík by to asi neocenil.

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 07:35
Reakce na Janulik03:

mně přijde, že oni okusujou tak ze zábavy, já jsem zrovna včera koukala, že mám ohlodanou dobíječku k mobilu a že ty zoubky jsou na tom spíš menší a ostřejší, takže kočičí. (že rád ožírá gumový koncovky od USB, to vim, ale tohle je ten tvrdej plast, co se strká do zásuvky)

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 07:38

Goliáš vnitřnosti nechce vůbec, přitom kolem syrovýho masa dost vyvádí. Jogurt nebo tvaroh si dá rád, i občas trochu trvrdýho sýra. Normální nekvašený mlíko už nezkoušim, po tom měl průjem už jako malý kotě. A lososa teda taky může. Toho teda strašně miluje pes, ale jako že jo :-D

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 07:39
Reakce na Jiná Realita:

a že jsou kočky fakt fajn?!