Fakt nejsem pomatená duchařka, ale.. na Dadulčině obelisku denně sedává malá červenka. Několikrát denně přiletí, odletí a zase přiletí. Asi Dadoo.. ![]()

Fakt nejsem pomatená duchařka, ale.. na Dadulčině obelisku denně sedává malá červenka. Několikrát denně přiletí, odletí a zase přiletí. Asi Dadoo.. ![]()

No nevravím? Do zimy sa treba ubytovať. Krásne mača.
Si myslím, že dôchodca u vás asi zostane natrvalo. Postupne sa bude čas vrátenia oddalovať až to ukončíte tým, že u vás je mu lepšie natrvalo. Len čo na to majiteľka?
Mne by to bolo strašne ľúto, ale v záujme psa......
Aj tak ste užasní.
na chudáka moji tetu už taky došlo...potřebujou bydlet :-D

Nový Goliáš? ![]()
![]()
Si myslím, že dôchodca u vás asi zostane natrvalo. Postupne sa bude čas vrátenia oddalovať až to ukončíte tým, že u vás je mu lepšie natrvalo. Len čo na to majiteľka?
Mne by to bolo strašne ľúto, ale v záujme psa......
Aj tak ste užasní.
taky mě to napadlo... :-)
Jmenuje se prej Tom ![]()
teta už jednu kočku má, na těch vesnicích je neomezenej přísun, bohužel, tahle je taky kdysi připutovavší malý koťátko

Ta je nádherná.
To bude mix s nějakým peršanem, nedo podobným dlouhosrstým? Nebo se stříbrnou liškou, ta barva. ![]()
Jak jeho výsost princ z Persie shlíží na malého oranžového vetřelce?
Goliasek II ![]()
To nikdo neví, co to je, je to koťátko z vesnice. Nějaký mix to bude určitě, ale kdo ví čeho.
Zatím nevím, jen jsem dostala fotky ![]()
Teta to má boží. ![]()
![]()
Naši noví podnájemníci. Dočasně jsem si je pojmenovala Summer a Indy.

Oranžovej prcek je krásnej! Mně připadá taky něčím řízlej, jsem zvědavá, co z něj vyroste. To je teta odvážná, vzít si zrzouna, když má rodina zkušenost s Goliášem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.