já myslím, že tam bude největší problém s tím taurinem, ale jak tu tuhle někdo psal, dá se to tam přidávat
Chlpáči a iné
No však říkám...živé myši...tam to vyváží a vychytá příroda :-)
já bych se neobětovala :-D
to jsou takovi dva troubove, ze z venku nosi maximalne tak zizaly, pochybuju ze by ji chytili:-) ale nahodou se daji koupit mini kuratka jsem zjistila:P
Něco vzpomínek. ![]()

Taky jsem si říkala, jak to udal. Ale možná je to tím, že je v okolí hodně vesnic a většina lidí tam žije v domě. Tak si řekne proč ne, k domu kočka patří. A je dobrý, že je lidi odvezou aspoň na tu veterinu, ne jak tu, co jsme našli, kterou někdo vyvezl do lesa :-/.
Přeprat, zadusit, zakousnout!
![]()
a volízat!
Hahaha, živý myši...v těchto vedrech nejde nevětrat, že jo. Takže jsme předevčírem našli na podlaze v bytě krvavou stopičku s trochou chlupů a po ohledání obou koček se zdá, že kocour, když viděl, že jsem zaneprázdněna péčí o dítě, si přinesl večeři až domů, načež se uložil do dětské postýlky (nejpřísněji zakázáno). No a dítě má dnes ráno podezřelé kousance, jestli je to od blechy, věřím, že po příští návštěvě pediatra (který dítě hodnotí jako podvyživené) u nás zvoní sociálka ![]()
Klídek a pohoda.. Axl a Bertička ![]()

Důchodce má sice důstojné šediny, ale mladistvý lesk v oku!
Vypuď psa z jeho místa v koupelně, zaber mu pelíšek a tvař se jako úplnej dement ![]()

Takže u vás zůstává? :-)
tak jsme dnes byli s kocurama na veterine, maji nejaky zazivaci potize, nic pry vaznyho... a kdyz pomyslim ze jediny co nevyblili bylo kruti prso tak mam sto chuti vyzkouset to kocici barfovani. nekdo praktikuje?
Nase kocky zerou syrovy. V cem je problem?
PS. Ty jednodenni mrazeny kurata se daji koupit, ja tim krmim sovu.
no spis bych rada nejaky konkretni tipy a zkusenosti. ty je krmis zaraz se psama asi zejo? promyslis nejak to slozeni aby jim neco nechybelo? davas nejaky vitaminy/ten taurin? jak to logisticky praktikujes, davky do mrazaku? to me na tom asi jejvic odpuzuje, to rozmrazovani atd.. cas na chystani cerstvyho max 1xdenne a kocky by mely dostavat pry nejmin 3x.. jak casto je krmis?
jj ty kuratka jsem uz objevila pri googleni:-) akorat jeste posledni vec, mam docela obavu aby to neroztahali po celym baraku... u nas to zadej hafan nedojede
goliáš syrový maso nikam netahá, soustředěně to do sebe souká a hlasitě přede
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje