![]()
Chlpáči a iné
chudák s parůžkem si pak musel jít lehnout na kočku

jednou to přijít musí! U nás dlouho nic a pak asi během dvou let dvě. Plus Godzilla, ale to bylo u strejdy na chalupě, tam by byl bohužel přísun kontinuální.
A někdy je potřeba štěstí vyjít trochu naproti, haha
maciatko malo stastie, ze ta stretlo
Dnes jsem se náhodné spoluvenčitelky zeptala, čeho je její pes kříženec. Peruánský naháč, osrstěná varieta, s PP, ROFL
haha, ja som vcera zacula, ako pani pri pohlade na Zunku hovorila malemu dievcatku "aha, aky pekny psik, to je dalmatin" :-) tak slnko Zune vytahalo pehy a je teraz cela bodkovana, ale od dalmatina ma stale daleko.
Ruficek si zasa spravil selficko? aj s Goliaskom? (druha fotka s prilahnutou kocickou) ![]()
vcera rano v zapche zacali niektore auta trubit; pozeram, co sa deje a najprv vidim vysmiateho retrivra, ako si to razi pomedzi cakajuce auta, potom pana, ktory za nim bezi, nadava a vola na neho... a tak sa stalo, ze ja, introvert sociofob, som vystupila z auta, prehovorila na psa, pockala s nim na chlapa - ten podakoval a nasledne psa vytrieskal s voditkom
tak mu hovorim, ze to by som nerobila, lebo nabuduce k nemu nepojde vobec..., no zacal hovorit, aky je ten pes hnup, ale ze mi velmi dakuje za pomoc... keby sa to stalo mne, tiez by som skor ocenila pomoc ako sialene trubenie...
Kdo to tady říkal, že chce kočičku? Nechcete oranžovou?
Kočička vs starej gauč připravenej na odstěhování a 4 hodiny ráno....![]()
![]()
![]()

![]()
to je klasika - 4 AM - party hard ![]()
Chudák malej, unavenej, hlavně ho nebuďte, prosím ![]()
Je zde, prosím, někdo, kdo si sám stříhá psa? Mohl by mi někdo poradit s pořízením strojku na stříhání psů (pro bišona)?
Ode dneška do skoro Vánoc máme na starost felsumí páreček.
Negativní na tom je, že se krmí šváby. A já se štítím hmyzu. Naopak Bonnie švábi nesmírně fascinují a furt jimstrká čumák do terárka.

naposled jsem hlídala párek zebřiček, přebrala jsem dvě, vracela jsem tři ![]()
u babičky taky jeden unavenej

Já si TAK přeju kočičku... a nic.
neznám jiné vysvětlení, než že místo ní nám Pámbu posílá omylem pejsky ![]()
Důchodce pobyl doma necelé 3 dny a manžel už volal, ať ho zase přiveze, protože u nás mu bude líp.. No a od té doby, samozřejmě v zájmu toho psa, stále posunuje termín jeho odjezdu. Takže tentokrát odjede ve čtvrtek..ale asi jen do neděle, protože u nás je mu LÍP! Co v těch vedrech taky ve městě.. ;-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje