Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 08:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Ked oni mrchy okusuju mňa. A oblečenie Micka žužlá . A ked zbadaju krabicu s mliekom, su schopné robit akrobatické kusky na povel. A žiadne prehánky po ňom nemaju, evidentne boli na mlieku odchované niekde. 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 08:38
Reakce na palahniukowa:

To je krasná fotka. Pozdravujeme Zunku!

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 08:45
Reakce na dynda:

Hm, to blití. Náš kocour na to taky hodně trpěl. Několikrát se to spravilo dietou a několikrát ne, měl zánět žaludku. Vypozorovali jsme, že mu to spouští prášky na odčervení. Už ho odčervujeme jenom pipetama, což je drahý, ale pořád levnější než účty za veterinu. Zvracení u víc než jednoho najednou je dost divný. Nemůžou být něčím otrávení?

odčervovaní jsou někdy na jaře, doteď zvraceli akorát občas sliny s kusem trávy nebo když se nahltali granulí, fakt výjimečně. teďka začal jeden a vlastně toho druhýho jsem ani neviděla.. ale problémy mají oba, minimálně průjem. ale není to nic dramatickýho jako otrava, prostě sežerou-vyhodí a jinak jsou ok.

každopádně když to pár dní trvalo byli jsme na té veterině a nemají ani teplotu a nic. prý že asi něco venku sežrali... tak fakt nevim. jinak jsou veselí, běhají, mazlí se... držela jsem je včera doma, dala jsem jim po kouskách to krůtí a do rána v pohodě

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 08:51
Reakce na Potrefenáhusa:

noooo...když mi zrovna nežerou okolní ptačí populaci  a nestrkají pracičky pod motyku, lopatu nebo sekačku, tak docela jo 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 08:56

Jestli jsou odčervení na jaře, nemůžou mít hodně červů? Náš kocour potřebuje odčervovat ták po dvou měsících, kočka klidně po čtyřech. Ona je prostě nějak jinak stavěná, nechápu. Ani klíšťata na ni nejdou.

49106 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 08:59
Reakce na dynda:

to sice nevím jak se pozná, ale určitě jakmile se to trochu uklidní, tak jim nějakou tabletku nacpu, něco doma mám. je fakt že předchozí vet na každej problém začal odčervením a tahle neřikala nic... ale zas po tom fiasku s garfieldem jsme radši jeli rovnou na školu, načež jsme tam chytli nějakou čerstvou mladinkou mvdr, no.. si čék nevybere:P

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:07

palahniukowa kormidluje, Boňule to taky dělá, a při otočce ocasem pořádně plácne Zunka ve vodě vypadá jako ve svém živlu

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:15

Seberte bobky a prrs veterinu je poslete na koprologicke vysetreni. :)

49106 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:22
Reakce na Solathis:

to je výrazně jednodušší prostě je rovnou odčervit, ne? spíš jsem se ptala jaký by popřípadě měli potíže, kdyby byli začervení. mi říkal kamarád že oni odčervují kočky až když kašlou, že prej to mají v plicích:-O (důvod čekání na kašel=tabletky jsou škodlivý:-OOOOO

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:26

Chtěla jsem udělat nějakou pěknou fotku...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:27
Reakce na moora:

Este to tak! Staci, ze to zivy tahaj domu kocky. Trochu jsem tuhle byla v pokuseni tu mys preposlat sove, ale trochu se bojim, kdyby to bylo treba priotraveny... ale uz jsou k nam na ceste svabi, kamarad tim krmi gekony a ty prerostli (svabi) mu zbejvaj. Tak je dostane sova. No bude to vyzva, jen predstava toho brouka mi nedela dobre a to to budu muset prelozit do nejaky misticky a donest do voliery 

Když jsem  krmila agamu, tak jsem dala ty šváby v krabičce na chvilku na mrazák,  oni se tak  jako zpomalili, pak jsem je pinzetou vytáhla a dala do terárka, kde zase  "obživli". jednou jsem na ně nějak zapomněla a nechala je tam asi hodinu , ale obživli i tak...

49106 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:32
Reakce na Berta:

teeda, takže to byla pravda že atomovou válku by přežili akorát švábi a znovu zalidnili, teda zašvábili, Zemi:DDD

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:53

Jo. A Keith R.

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 09:56
Reakce na Sweet Potato:

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 10:00

Ale nakonec se jedna povedla

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 10:02
Reakce na dzizisketa:

Akiťák způsobně odvrací pohled stranou...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 10:04
Reakce na palahniukowa:

Ta slast!  Hned bych se  k ní přidala.

49106 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 10:05
Reakce na Sweet Potato:

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 10:09

Třeba vám prostě chtějí sdělit, že by rádi přešli na krůtí/telecí/králičí... 

49106 příspěvků moje polička 11. srpna 2017 10:13
Reakce na Zina:

no:-)