Kdyby pohledy zabíjely....
Chlpáči a iné
Tohle je moje noční můra, jako dítě jsem zažila, že k nám pták vlétl do bytu a umlátil se... Mám od té doby fóbii na peří a tu spoušť pořád vidím :-(.
Neříkala jsi, že ten kocour je v podstatě hodnej strejda? ![]()
Buď ráda... Krev, peří a trus mě ve snech děsí dodnes..;
zda se ze syrove maso v nich probouzi lovecke pudy... malej si prinesl ptacka a kdyz jsem mu ho chtela vzit, vrcel
pro outlocitne povahy dodavam ze nakonec ho precijen pustil a ptak odletel

jsou to šelmy no, outlocitnost není na místě ![]()
Berta Tiff je zlatíčko ![]()
jinak, moje smečka tasemnice nikdy neměla, ale asi 3 měsíce poté, co přišla Viktorka, která žila předtím venku, na mě v jejím hovínku mrkla škrkavka (omlouvám se), tak jsem hned odčervila všechny kočky i sebe
Kde může,tam pomůže...

Neříkala jsi, že ten kocour je v podstatě hodnej strejda? ![]()
No ba, ale nesmí mu lézt pes do revíru...![]()
Outlocitná povaha jsem, ale pták v tlamě mi nijak zásadně nevadí, odmalička mi přišlo nespravedlivý, že teda myš jo a pták ne, je mi toho líto tak nějak stejně (faktor škůdce-neškůdce samozřejmě chápu).
Ale co chci hlavně napsat, že kocour je krásnej, léčba krůtou se tedy daří?
Já chtěla kocoura krmit naprosto předpisově. Možnost barfování odmítl naprosto, syrové maso ani rybu do tlamy nevzal. Tak jsem mu dávala granule, kapsičky Orijen, Applaws, Shesir, což patří k topce. V roce začal mít gastronomické problémy a nakonec dostává veterinární granule a kapsičky Hills. Je spokojený a bez obtíží. Složení se mi nelíbí (je tam to obilí a další chemie), ale bavila jsem se o tom s vetkou a ta říkala, že veterinární řada Hills je skutečně dobrá. Ono však není moc z čeho vybíral
, ale hlavní je, že kocour je bez obtíží.
bohužel právě ty veterinární konzervičky hills jim nesedly:-/ ale až budou v pohodě určitě to zkusím znovu
jj, "léčba krůtou" funguje
už jsem jim k tomu včera dala i granule (moc je nežerou, dávají přednost "mokrýmu"), a dobrý. u toho syrovýho zatím plánuju zůstat, ale nevím jak se mi to bude dařit... úkoly: a) sehnat hovězí srdce (zavřeli nám bez náhrady řeznictví a objednávat barf z netu beru až jako poslední možnost) b) adaptovat se na skutečnost, že mám furt někde v lednici/na pultě/v rukách syrový maso, mně sice nevadí že bych se štítila, ale nemocí se bojim, takže furt myju čistím desinfikuju a je to otravný
A byla to příchuť kuře nebo losos? Kocour může jen kuře. Ještě kromě Hillsu i/d jsme měli gralule Trovet.
kamarádky kočka po těch veterinárních hillsech strašně ožila a vypadala, že se rozhodla si podzim života užít ještě ve velkým stylu. Umřela loni asi ve 23 letech.
to nevim, podivam doma
zima se blíží ![]()
včera jsem se byla podívat na koťata v depozitu a doma mám pořád jen ty samý 3 kočky...
kamarádky kočka po těch veterinárních hillsech strašně ožila a vypadala, že se rozhodla si podzim života užít ještě ve velkým stylu. Umřela loni asi ve 23 letech.
To zní fakt dobře, asi si sjedu pro oběd do Zooshopu :-D.
Škoda, že Mišutka žere jen granule. Po těch operacích jsme složitě vymýšleli, čím ji dostat do formy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje