Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 14:47
Reakce na Noren:

Pořiďte si potkana, to je takovej malej pes. Bude za vámi chodit, chovat se na klíně, přiběhne na písknutí, všechno,co budete jís,t bude taky chtít, samý výhody :-D. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 14:48
Reakce na Kokoska:

Nie  Mate  tip?

Teda priznám sa ze otázku bývania ešte nemáme celkom zvládnutu. Pôvodne sme chceli kúpiť rovno byt ale s priateľom sme sa zhodli ze takto na diaľku sa to nedá plus chceme mesto najprv spoznať.  Len sa bojím ze o lokalite môžem snívať a budem rada ak nám(s dvomi psami) niekto prenájme byt 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 14:52
Reakce na paktofonika:

To by vám spíš měli radit zdejší pražští pejskaři. Ale ono je něco za něco, my třeba bydlíme na kraji Prahy (teda spíš už za Prahou, i když k ní naše ves územně patří), je tu klid a pro psa ideál, ale zas pro lidi dost špatná dostupnost všeho. Bez auta by to nešlo a mít školou povinné  děti, bylo by to hodně složité.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 15:38
Reakce na paktofonika:

V Praze je psum blaze, ted prave Divci hrady

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 15:44

Já znám spíš jižní kraj Prahy, kolem Hostivařské přehrady, údolím Botiče k Průhonicím, spodní část Průhonického parku - všude tam potkáváme lidi se psy. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 16:50
Reakce na Mutziputzi:

Paráda. Ako sa vlastne volá ten tvoj chlpáč?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 16:50
Reakce na Kokoska:

Všetko si píšem 

20970 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 17:01
Reakce na paktofonika:

No to nechtej vedet Chovatelka si ho pracovne pojmenovala a moje sofistikovany jmena byly prehlasovany, ze mu nebudeme narusovat identitu, takze ehm Fáňa a svatek ma na Frantiska...BEZ KOMENTARU PROSIM!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 17:05
Reakce na Mutziputzi:

Ale tak smiať sa mu nebudem. Náhodou Fáňa je celkom milé. 

20970 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 17:08
Reakce na paktofonika:

Sem rikala, 20% z ceny dolu melo hned jit

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 17:51

paktofonika Já s chrtíkem bydlím střídavě v Brně a v Praze a i když ani v Brně si nemůžu stěžovat, Praha je uplně super :-) Bydlíme teda na super místě, které je zároveň 10 min metrem do centra a zároveň máme za rohem dva lesoparky a kousek do Stromovky. Z žádné restaurace/hospody/kavárny mě ještě se psem nevykázali, naopak tam, kde chodíme často dostává pamlsky a všichni ho znají jménem  V mhd jezdí psi zdarma. Nikdo tu moc neřeší, že pes v praku je navolno (narozdíl od Brna, tam už jsem dostala pokuty 3) No a taky je v Praze jedna naprosto dokonalá psí školka, kde může být buď občas na pár hodin, nebo si je paní bere i domů do postele, tak není náročné vyřešit hlídání na víkend, když je nějaká akce do noci nebo tak 

a mám pro tebe tip na ozdoby na stromeček 

A já se musím pochlubit 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 18:44
Reakce na paktofonika:

Teď se stavěly nějaké nové byty v Petrovicích, těsně u lesoparku, kudy se dá ke přehradě dojít. Vím, že lidi občas tyhle byty kupujou jako investici a pak pronajímají, zkuste se na tu lokalitu podívat. Jezdí tam autobus na konečnou dvou tras metra, je to na okraji sídliště, ne v úplné džungli z betonu, možná jako startovací pronájem by to nebylo zlé.

http://www.finep.cz/cs/nad-prehradou?gclid=CjwKCAiAo9_QBRACEiwASknDwUTSPiF7K8ThzE1ucrTqMtakCYRA6Q4T0_1m8zLJRIc9DQFy9oaAghoC-rIQAvD_BwE

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 19:02
Reakce na Kokoska:

přiznám se, že bych do Petrovic nešla, mně už to přijde od Prahy strašně daleko, ale jsem teda zmlsaná 10 minutama metrem do centra. Jinak v Praze mi to se psem přijde dobrý skoro všude, akorát teda, a říkám to jako člověk, kterej prožil půlku života na rozhraní Vršovic a Vinohrad, že tam je to se psem dost na pendrek (jinak teda nejvíc boží), leda se přisunout co nejblíž ke Grébovce, ale i tak. 

Ale třeba kolega bydlí u Petrskýho náměstí, takže už celkem echt centrum a venčit chodí na štvanici, místo na venčení ideální a taky by mě nenapadlo. (Má chrta, musí házet frisbee furt :-)) Kamarádka, co bydlela u Staroměstskýho náměstí, chodila venčit na Letnou, ono to nakonec vždycky nějak jde. 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 19:04

jo a teda ty Dívčí hrady jsou asi jedno z nejhezčích míst v Praze, ten výhled , bohužel teda pro nás na uplně druhým konci, takže spíš už je to malej vejlet. Ale taky občas chodíme :-)

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 19:06
Reakce na Mutziputzi:

Fáňa teda ale neni žádnej vychrtlej, pěknej je!

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 19:10
Reakce na Potrefenáhusa:

Nojo, je to kraj Prahy, ale já jsem v centru nebo v částech jako Vinohrady nikdy nebydlela, tak mi to tak nepřijde. Blbý jsou ty cesty na metro, ale jak říkám - jako start, než se člověk rozkouká, to není nejhorší varianta. Akorát to teda není bydlení ve městě, není na každém rohu příjemná kavárnička, pekárna, obchody se vším možným. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 21:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Vinohrady jsou se psem super. Bydlela jsem donedávna na Jiřáku spoustu let. Za jedním rohem Čechovy sady, za druhým úžasný Riegrák. Se psem se může všude, mají je tam rádi a je jich tam hodně. Má to teda jednu malou nevýhodu, moc poctivě tam nesbírají hromádky. Když jdete někam večer, vyplatí se svítit si mobilem.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 21:27
Reakce na crazydaisy:

A nebydleli jste taky nekde na kodansky?ja si pamatuju,ze jsem si o tom s nekym psala,tam a v přilehlým okolí mi to prišlo takovy mírně nepokryty, co se tyce moznosti volného pohybu psu,proste udržovaný parky 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 21:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Bydleli, starší syn tam chodil do první a druhé třídy a pak jsme se přesunuli na Jiřák na dvacetšest let. Ve Vršovicích jsme psa neměli a je fakt, že ani nevím, kam bych tam s ním chodila. Grébovka je sice fajn, ale tehdy byla docela zpustlá a pro nás už i daleko. Nejblíž jsme měli náměstí Svatopluka Čecha.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 23:05
Reakce na crazydaisy:

Rok jsem bydlela na slovinsky..  

Edit: zbytdk je samozrejme pro @Paktofonika

Jinak ja si nemuzu vynachvalit jizak, konkretne horni roztyly. Na Metro kousek, metrem do centra 12 minut, do lesa (krcsky les) 5, kdyz si pohnem i tri. Muzu se ti poptat, kdybys chtela, panicka Jonase (kamarada mejch mrnat) dela v jihomestsky realitce.