Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 20:17

čím to, že se všecky kočky tlačí do domů, a pan kočka o to vůbec nestojí? jako nechá se pomuchlovat na gauči, chvilku, ale předtím si ho musím chytit a na gauč dostat málem násilím. pak chvíli přede a rozvaluje se, následně dojde k aktivaci vraždícího čudlíku, on divně zamručí, sekne packou a odchází mi ke dveřím naznačit, že odchází 

Online Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 20:17

palahniukowa No uf, až mne mrazí, truhlíček jeden!

Online Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 20:21

Jiná Realita Žádná naše kočka nikdy nebyla tahací a chovací na povel. Když se jim zachce, poctí nás svou milostivou přízní. Když nechtějí, což je většinou, dají to jasně najevo. Jedni naši známí jsou zvyklí jejich kocoury tahat, no jak kočka koťata a všelijak na sílu muckat, a jsou u nás dotčeni, když na to naši nejsou zvědaví.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 20:23

Sweet Potato on se mazlí rád - ale jen venku :( venku si nechá i bříško podrbat, v létě si se mnou četl knížky na terase a okopával záhony. ale doma se bohužel prostě necítí.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 20:45

Jiná Realita Dneska je u nás příšerná fujavice a hrozně čouděj kamna. Manžel otevřel okna a než se otočil, Bezuška už seděla v okně. Nechybělo moc a byla na gauči. 

Ovšem psům by se to asi moc nelíbilo 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 21:00

Dadoo  Ale vypasené jsou pěkně.  

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 21:27

Bledule My je nestíháme krmit   Asi budu brzy na mizině.

Granule, konzervy.. dostávají i masité zbytky z kuchyně. Vycházíme z toho, že nepadají hladem a tak sní jen to, co jim jede.

Zatím jim tedy jede všechno. Dneska snědly zbytek francouzských brambor i s těma bramborama. My mysleli, že vyjedí jen to uzené a ono ne. Prej i brambory byly dobrý. A chutná jim i bílý jogurt. Dřív dostávaly housky v mléce apod.

No... asi takhe doma nekrmíte, ale jim to zcela evidentně velmi svědčí 

Granulí mají pořád plnou misku a dostávají denně konzervu.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 21:50

Dadoo  Už se nedivím,  že se k vám nastěhovaly. 

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:07

Parek s Rohlikem uz konecne zase mluvi, tak muzou byt spolu. Jsou to trochu tepli bratri, ale je s nimi sranda.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:16

Dadoo Super gang :-). A nepsala jste, že jsou vykastrované? To někdo investoval do kastrace a teď  je nekrmí?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:23

Allania no ty jsou

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:30

Goliáškův čtenářský kroužek

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:50

Potrefenáhusa 

A poskytl by Goliášek laskavou recenzi na tu řadu knížek, ze které máte Libeň? (V Libni mám švadlenu a vždycky se tam k ní hrozně těším.)

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:50
Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:51

Potrefenáhusa ten jeho kukuč

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:55

palahniukowa Sakryš, a já jsem doufala, že je to jen fáze a že ho to naučíme časem, až nebude taková zima;-) Ne že bysme chtěli nějak moc na výstavy a závody, ale byla by to škoda. No zatím se sice všecko učí rychle a je čím dál vychovanější, ale na tu chladnější zem si nesedne ani za zlaté prase;-)

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:56

dzizisketa mně přijdou super, já mám teda jen Libeň a Holešovice, ale ty ostatní plánuju taky. Byla jsem i na výstavách v muzeu hl.m.P. a fakt dobrý podle mě

(a hodně zajímavý, úplně jiný město - v Libni jsou strašně zajímavý ty továrny, co už nejsou a v Holešovicích zase celá zaniklá čtvrť na břehu Vltavy, okolí Elektrických podniků a Zátory)

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 10:59

JanieB naučíte časem, jsou to ztížený podmínky prostě :-)))

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 12:00

Zina Bydleli vsichni tři v chatě vedle. Jenže majitelé už jsou hodně stáří. Paní přestala jezdit uz před lety. Pan, přes 90, ale jezdil autobusem a velky kus pěšky pravidelně každý týden je krmit.  Paní je teď v nemocnici a pana odvezli taky. Tak předtím kocoury vypustili z chaty ven. Jejich syn tu byl asi dvakrát s nějakým krmením.řekli jsme mu, ať vyřídí tátovi, ze nemusí mít starost, ze je krmime. A pak se po prazdninach objevila ta maličká.  Nastesti ji gang vzal mezi sebe. Tvori dvojku s Bezuškou. To je stara kocka, nejspis máma Bradicky a Pankáče. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 13:30

Dadoo smutny pribeh s dobrym koncem:-)