![]()
To je brouček
.
Děkuji moc jménem Rozarky II
Bledule to si vážim.Akurát že mám zákaz na zvieratá,lebo už aj to jedno,ktoré mám je u rodičov ![]()
Po delší době Medvěd. Teď jsem ho procházkově zanedbávala, ale zase se mnou jezdil na celý dny do práce a tam se tedy vyřádil. Vždycky po návratu jen vypadl z kufru a celý další den se dost šetřil :-)
janička24 Medvěd je můj dětský sen ![]()
janička24 Moc vám to oběma sluší :-).
janička24 ten je určitě plyšovej, to se pozná ![]()
Noren nebudete teď v tom novém dokument ČT Prasomilové? http://www.ceskatelevize.cz/porady/11560630516-prasomilove/
janička24 Medvěd je nádherný. ![]()
U nás byla taky radost, ale stejně to pak roztálo ![]()

dzizisketa Bonnie nenosí svetr, jo? Jsem si te´d díky tomu uvědomila, jak se ty oblečky rozmohly :-).
Zina vono je kolem nuly furt, já teda vyměkla a koupila jak obleček, tak pláštěnku, ale plánuju to až fakt do mrazů nebo na vejlet, když by nějak fakt hodně pršelo.
Ale R. je z toho dost zoufalej :-)

Potrefenáhusa Mně přijde, že to ti chlupatci, co jsou nějak v kondici a není jim 100 let, moc nepotřebujou, max jak píšeš na dlouhý výlety, nebo když je hodně ledovej vítr a prší do toho. Já jsem o něm teda uvažovala pro Terka protože nesplňuje ty podmínyk v tý větě vložený, ale zatím jsem se nerozhoupala, i proto, že vím, že ho to pěkně vytočí :-).
Zina jj, do běžnýho provozu bych to nepořizovala. Ale na ten vejlet se to hodí, i že ten pes pak neni tak šíleně uprasenej.
Noren nebudete teď v tom novém dokument ČT Prasomilové? http://www.ceskatelevize.cz/porady/11560630516-prasomilove/
Já naštěstí ne, byla jsem s Kvidem v televizi 2x a jako introvertovi mi to bohatě stačilo
Ale bude tam dost lidí s prasátky, které znám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.