Potrefenáhusa To je dobrý :-D.
Chlpáči a iné
Matýsek 
Ota
Vik
paktofonika Percy za ten cas,co si tu nebola,riadne vyrastol
Magráta to su teda masky/mačky
Matysek vyzera ako riadny 'macko'
Ostatni chlpaci su tiez rovnako uzasni-Su,Bu,Bonnie,Elzicka,Golias,Ruficek a dalsi ![]()
![]()

Náš Oskar v kuchyni v očekávání, že mu něco spadne pod nos
Zina pecka Rastie ako z vody. Amy rástla pomalšie a vôbec mi to neprišlo, ale Percy rastie svetelnou rýchlosťou. Ja som rada že som ubránila spálňu. Tam majú naozaj prísny zákaz a nič na tom nehodlám meniť. Kvalita spánku by sa určite zhoršila pretože aj keď spia tak sa neustále posunujú, naťahujú, pretáčajú...no mám to pred očami a fakt o to nestojím :D
Magráta to je gang![]()

paktofonika Krotitel hadů. ![]()
paktofonika ten je krasny ![]()
paktofonika
a to ze si ubranila spalnu-fuha.Lily sa uz teraz do postele netlaci.Ale ked bola mensia,tak obcas zvykla.No to som potom celu noc riadne nespala,lebo som sa bala,aby som ju bud nepripucila alebo nezhodila z postele.
moonlight Oskar ma krasnu srst.A ten pohlad ![]()
moonlight , Oskara jsem nejak prehlidla... uzasny! co to je? brit nebo kartouzska kocka? nebo neco uplne jineho?
Magráta Strašný sympaťáci :-). A Ota je vyloženě fešák.
moonlight Krásnej :-).
paktofonika Sice jsi říkala, že nemáš ráda, když ti lidi sahají na psy, ale až se potkáme v Praze, tak ho neubráníš..:-).
samé krásné fotky a krásná zvěř ![]()
jinx 999 pecka Díky, je to miláček. Je to nalezenec, takže rasa zřejmě žádná. Kamarádka ho našla zuboženýho někde na ulici, tak jsme se ho ujali. Už ho máme asi 5 let. Tady se vůbec sešla skvělá zvířena, jsem si říkala, že se taky musím zapojit. Je to inspirace, mě by třeba vůbec předtím nenapadlo Oskara fotit, přitom je to fajn zábava ![]()
paktofonika To je krásná fotka.
myslíte, že je normální, aby kocour línal tak, že z něj tu a tam vypadne takový malinký snopek chlupů? jiné chlupy z něj nelezou, jen občas ten snopek.
nemůže být nějak nemocný? nic na něm nikde nepozoruju, srst krásná lesklá hebká hustá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.