Sweet Potato Ta je krásná :-). Rozinka?
Chlpáči a iné
rozinka je paradni ![]()
Sweet Potato
ta je ale skvělá ....
Sweet Potato Rozinka je skvělá
, ale myslím, že potřebuje podrbat pod bradičkou ![]()
ice jako bys mluvila o mým psovi.![]()
Ešteže mam prízemné psy, labky na linke by som videla veľmi nerada :-)
Sweet Potato Rozinka je nádherná. Tie oči! No ani chvíľu by som neváhala a už aj by som škrabkala za uchom. ![]()
Sweet Potato Rozince to v krabici sluší ![]()
ice je dokonaly a ja Vam ho strasne zavidim! ![]()
GChK jej, aky stastny pes :-) vyzera, ze je na beziacom pase :-D
dzizisketa no tak to je Bonnie extra trieda!!! idem si nastudovat, ci sa to da aj u nas, pravidelne v praci posielam milion listov, to by sa mi hodilo!
paktofonika Percy je fesacisko
pri tom radiatore vyzera ako maly zabiak :-D ale ako krasny maly zabiak! sice, tak z podhladu vyzeraju asi vsetci ![]()
Zina je super opät vidiet Terka so Cidom
a ta susedovie liska je tiez sympatacka. je to parada, ked sa stretnu psy, ktore si rozumeju a mozu sa spolu vybehat. inak, ako sme tu spominali ES, tak vcera rano trenerka vyhodila oznam, ze v maji sa u nas uskutocni dvojdnovy seminar s ES! pekna zhoda nahod, akurat, ked ju tu spominame. velmi sa tesim. stacilo 22 hodin na to, aby sa seminar naplnil a stale niekto pise, ze by chcel prist... tak dufam, ze Eva u nas bude minimalne tyzden! :-) je prijemne vediet, ze sa u nas (a s nami) citi dobre, je nasim nestandardnym cvicakom priam fascinovana ![]()
palahniukowa No to není sama!
Jinak já jsem se k ní na ten kurz přihlásila, tak doufám, že se a) vejdu a za bé) se uskuteční! :-)
Zina drzim palce! som velmi zvedava, ake z nej budes mat dojmy; myslim, ze by ti mohla sadnut jednak pristupom k zvieratam vseobecne, druhak spravanim k ludom. a verim, ze tahanie na voditku odstranite v priebehu par minut, ked ti Eva ukaze ten chmat, ako na to. ja na nu skutocne nedam dopustit, pretoze mi velmi, velmi zlepsila zivot so Zunou :-)
Tak posílám update o našem Viníčkovi;-) Zítra oslaví 4 měsíce, roste jako z vody. Na Nový rok jsme si ho brali, to měl 4 kila, teď už skoro 9! Ale je strašně hodný, i s dítětem už se to dá (už kolem sebe nekouše jako blázen), mají se moc rádi. A co je super: ráno už vydrží třeba 20 minut se nepočurat, takže nemusíme ráno venčit ihned po probuzení, ale můžeme se rychle obléct a vypravit do práce a venčit ho až po cestě do auta. Dřív jsme museli vstát dřív, ještě v pyžamu letět dolů, venčit co nejrychlejc, vypravit se do práce, a za dvacet minut venčit zas. No je to to naše zlatíčko :-) Někdy ještě vypadá jako miminko, někdy už jako dospělák. A velice rád cestuje a pomáhá při balení;-)

:-)
JanieB teda je ho kus už! ![]()
palahniukowa Je to na pět dní, tak doufám, že ty chmaty budou aspoň dva" :-D. A těším se, tak snad to vyjde.
před půl 9 mi prosím do práce nevolejte

JanieB teda ![]()
ja mela vcera takovy zvlastni zazitek v jednom obchode, slecna (prodavacka) tam mela s sebou psa. o to nic. pejsek byl bulik, presne nepoznam plemeno, proste z te skupiny. rikala ze ma 8 mesicu. vibec, ale fakt vubec ji neposlouchal. ona mu davala povely, on ji ignoroval. nehrala jsem si s nim ani ho nijak nerozptylovala, jen jsem cekala co bude. no, nebylo nic..
jako muze mi to byt jedno, ale potkat tu dvojici treba za rok nekde venku bych nechtela![]()
Potrefenáhusa A po páté a v čase obědové pauzy, ať už je kdykoliv, taky ne. Nejlepší bude, když mi nebudete volat vůbec!
JanieB Je sladkej, ale za toho Jack Russela už ho asi moct vydávat nebudete :-). Jinak štěňátka jsou sladký a vždycky se na ně těším, ale pak se stejně těším, až už to přestanou být mimina začnou z nich být trochu parťáci.
Zina po pátý už taky nemám čas!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.