Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline 999
19821 příspěvků moje polička 22. února 2018 09:48

Sweet Potato Ta je krásná :-). Rozinka?

Offline Sweet Potato
40449 příspěvků moje polička 22. února 2018 09:50

999 Ano, Rozinka.

mysmat Myslím, že by proti přiklopení nebyla.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. února 2018 10:35

rozinka je paradni 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. února 2018 10:42

Sweet Potato  ta je ale skvělá ....

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 22. února 2018 11:17

Sweet Potato Rozinka je skvělá , ale myslím, že potřebuje podrbat pod bradičkou 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 22. února 2018 11:20

ice jako bys mluvila o mým psovi.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. února 2018 12:10

ice 

Ešteže mam prízemné psy, labky na linke by som videla veľmi nerada  :-)

Sweet Potato Rozinka je nádherná. Tie oči! No ani chvíľu by som neváhala a už aj by som škrabkala za uchom. 

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 22. února 2018 14:40

Sweet Potato Rozince to v krabici sluší

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 22. února 2018 16:38

ice je dokonaly a ja Vam ho strasne zavidim! 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 22. února 2018 16:43

GChK jej, aky stastny pes :-) vyzera, ze je na beziacom pase :-D

dzizisketa no tak to je Bonnie extra trieda!!! idem si nastudovat, ci sa to da aj u nas, pravidelne v praci posielam milion listov, to by sa mi hodilo!

paktofonika Percy je fesacisko  pri tom radiatore vyzera ako maly zabiak :-D ale ako krasny maly zabiak! sice, tak z podhladu vyzeraju asi vsetci 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 22. února 2018 17:15

Zina je super opät vidiet Terka so Cidom  a ta susedovie liska je tiez sympatacka. je to parada, ked sa stretnu psy, ktore si rozumeju a mozu sa spolu vybehat. inak, ako sme tu spominali ES, tak vcera rano trenerka vyhodila oznam, ze v maji sa u nas uskutocni dvojdnovy seminar s ES! pekna zhoda nahod, akurat, ked ju tu spominame. velmi sa tesim. stacilo 22 hodin na to, aby sa seminar naplnil a stale niekto pise, ze by chcel prist... tak dufam, ze Eva u nas bude minimalne tyzden! :-) je prijemne vediet, ze sa u nas (a s nami) citi dobre, je nasim nestandardnym cvicakom priam fascinovana 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. února 2018 18:00

palahniukowa No to není sama! 
Jinak já jsem se k ní na ten kurz přihlásila, tak doufám, že se a) vejdu a za bé) se uskuteční! :-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 22. února 2018 21:31

Zina drzim palce! som velmi zvedava, ake z nej budes mat dojmy; myslim, ze by ti mohla sadnut jednak pristupom k zvieratam vseobecne, druhak spravanim k ludom. a verim, ze tahanie na voditku odstranite v priebehu par minut, ked ti Eva ukaze ten chmat, ako na to. ja na nu skutocne nedam dopustit, pretoze mi velmi, velmi zlepsila zivot so Zunou :-)

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 23. února 2018 08:48

Tak posílám update o našem Viníčkovi;-) Zítra oslaví 4 měsíce, roste jako z vody. Na Nový rok jsme si ho brali, to měl 4 kila, teď už skoro 9! Ale je strašně hodný, i s dítětem už se to dá (už kolem sebe nekouše jako blázen), mají se moc rádi. A co je super: ráno už vydrží třeba 20 minut se nepočurat, takže nemusíme ráno venčit ihned po probuzení, ale můžeme se rychle obléct a vypravit do práce a venčit ho až po cestě do auta. Dřív jsme museli vstát dřív, ještě v pyžamu letět dolů, venčit co nejrychlejc, vypravit se do práce, a za dvacet minut venčit zas. No je to to naše zlatíčko :-) Někdy ještě vypadá jako miminko, někdy už jako dospělák. A velice rád cestuje a pomáhá při balení;-)

:-)

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 23. února 2018 08:50

JanieB teda je ho kus už!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. února 2018 08:50

palahniukowa Je to na pět dní, tak doufám, že ty chmaty budou aspoň dva" :-D. A těším se, tak snad to vyjde.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 23. února 2018 08:53

před půl 9 mi prosím do práce nevolejte

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 23. února 2018 08:56

JanieB teda 

ja mela vcera takovy zvlastni zazitek v jednom obchode, slecna (prodavacka) tam mela s sebou psa. o to nic. pejsek byl bulik, presne nepoznam plemeno, proste z te skupiny. rikala ze ma 8 mesicu. vibec, ale fakt vubec ji neposlouchal. ona mu davala povely, on ji ignoroval. nehrala jsem si s nim ani ho nijak nerozptylovala, jen jsem cekala co bude. no, nebylo nic..

jako muze mi to byt jedno, ale potkat tu dvojici treba za rok nekde venku bych nechtela

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. února 2018 09:07

Potrefenáhusa A po páté a v čase obědové pauzy, ať už je kdykoliv, taky ne. Nejlepší bude, když mi nebudete volat vůbec!

JanieB Je sladkej, ale za toho Jack Russela už ho asi moct vydávat nebudete :-). Jinak štěňátka jsou sladký a vždycky se na ně těším, ale pak se stejně těším, až už to přestanou být mimina  začnou z nich být trochu parťáci.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 23. února 2018 09:16

Zina po pátý už taky nemám čas!