Ounz Mně tohle dělá pes, ale je krapet větší, takže to coby postižená nepovažuju za tolik roztomilý :-D.
Chlpáči a iné
Zina je to roztomily! ![]()

Kočky mají fakt těžký život. ![]()

Potrefenáhusa Ne při 35 kilech a na peřině, pod kterou se snažíš ležet taky :-D.
Potrefenáhusa Jinak tys tu psala o těch rozmotaných kočičkách? Teď jak je přece jen trochu chladněji, tak občas psi spí i zamotaný v klubíčku, a když se nad nimi skloním, tak se rozmotají a labužnicky ke mně natahují ty svoje dlouhý hnáty a nastavují břicha na hlazení. Je to hrozně roztomilý (a nemám to často, jim je spíš pořád horko:-).
Dneska měl Otíček vánoce... a já stres: koupila jsem mu králičí stehna. No přestřihla jsem mu je vejpůl, aby se mu líp chroustaly - než jsem rozdělila druhý, měl už první v sobě. Normálně to polknul, tu hnátu, na první dobrou!
Já se bála, že se mu ta kost musí někde vzpříčit...
A pak jsem mu přinesla přesekanou morkovou kost - úplně neuvěřitelný. Hodinu na ní poctivě pracoval... zvuky u toho strašlivý
a nakonec jsem našla pečlivě a odborně vypreparovanej odpadek, to jest kroužek jen tý kosti, "náplň" bezezbytku pryč. Jak to jen s tou placatou tlamou dokáže?!
Zina to teda roztomilý je ![]()
Percy rád ukazuje bruško. Toľko krásnych fotiek pribudlo. Všetci sú nádherný. ![]()

Bledule hrozně těžký život ![]()
paktofonika má boží výraz ![]()
Se sousedovic liškou

Bledule Ten je boží :-).
Zina To je krásný, když tě vytáhnou každý den do přírody...
paktofonika Percy má labužnický výraz. ![]()
Zina liška krásná!!! (a černý medvidci samozřejmě taky!)
paktofonika ale ten Percy!!! ![]()
![]()
![]()
Potrefenáhusa
to je brouk
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.