Magráta Krásná! ![]()
Je jenom moje Jolinka čuně, které pokud venku narazí na lidský exkrement, tak mu nemůže odolat a pustí se do něj? Dělá mi to od štěněte.
Může se jí z toho něco stát?
Magráta Krásná! ![]()
Je jenom moje Jolinka čuně, které pokud venku narazí na lidský exkrement, tak mu nemůže odolat a pustí se do něj? Dělá mi to od štěněte.
Může se jí z toho něco stát?
Magráta to je minimalne Jirasek

Tahle krásná stvoření nás teď často navštěvují a dokonce se nechají i pohladit. Z té první krasavice jsem absolutně uvytržení.
Dalia Vyloučené to není, ale většinou se to obejde bez následků. A je třeba čas od času odčervit, ale to většina lidé dělá tak jako tak.
KoraKora Držím palce, padesát procent je pořád dobrý. Držte se
.
Magráta Beruška krásná a hladová po vědění k tomu ![]()
.
Zina Odčervuji ji pravidelně - jednou za tři měsíce. Snad to stačí.
whiskas Ty teda jsou!![]()
whiskas ty jsou ![]()
whiskas je to jen Nesbo :-)
Magráta A asi nějaké málo akční dílo, když ji, zdá se, příběh uspal. ![]()
KoraKora držím palce a myslím na vás ![]()
Magráta @whiskas kočky ![]()
Mají nádhernou kresbu.
To jsou dvě nádherný kočky, tam v okolí řádí nějaký exot nebo vědec.
Tak to je mi líto, jestli je šance, taky bych to u psa zkusila. Moc držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.