Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:21

Janulik03 jo a teda Rufíček je dost hlučnej, on nějaký zvuky vydává prakticky pořád a taky celkem hlídá, mně to nepřijde tragický, jako není to tak, že by štěkal pořád, ale párkrát za den teda štěkne, i korigování kočky není vždycky úplně tichý, a občas někdo s něštěkavým psem se trochu podivuje.

On i tak ruzně bručí a brumlá, dělal to i Čenda, já to mám ráda, ale jsou lidi, co jim to trochu leze na nervy :-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:27

Potrefenáhusa Myslím že Rufík je úplne v pohode. Nedávno som videla ako mrnčal, tuším chcel poškrabkať že? To ak by sa dal zapnúť zvuk na tom mojom super videu bolo by to ako rev levov  Percy je tichší, reve iba ak je Amy otravná ale ona je ukecaná strašne. Sem tam štekne, keď si stelie mraučí, keď sa hrá mraučí, keď sa s ňou nehrám mraučí a keď niečo chce a nedostane tak chrapčí a z hlboka odfukuje. Má to s nami ťažké 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:30

Ta Bourbon se jednou vofoukne tak, ze ne, ze se nevleze do toho kosiku, ale se nevleze ani do koupelny 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:30

Potrefenáhusa Já myslím, že vy to s Rufíkem ani moc venku nepotřebujete, ne? Ono se to hodí hlavně na ty hyperaktivní psy a experty, co mají tendence lovit, já jsem díky tomu udělala Terka odvolání od běžící zvěře a j to jeden z důvodů, proč to posiluju i u Cida. U Belisy jsme to teda ani nezkoušela, jsem ji dostala už dospělou a namotivovat vlkodava k něčemu jinýmu, než je úprk za srnkou, je dost oříšek. 

paktofonika Tak poreferuj, jsme zvědavá. Já je na velkou procházku taky beru společně a tam nic moc ani házet nemůžu, protože za tím lítá i Terk, kterýmu to silně neprospívá. Ale dělám takový 20-30minutovky jen se Cidem, na kterých právě blbneme a cvičíme.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:32

paktofonika já myslim, že většina psů to má se svejma pánama fakt těžký, hlavně takoví rozmazlenci, jako máme my... kočky to maj ale teda taky těžký

musej třeba dohlížet jestli je dostatečně vyluxováno

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:33

jinx    A koľko Bu a Su vážia. Vyzerajú byt menšieho vzrastu. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:34

Potrefenáhusa Ja furt čakám na video kedy nasadne a povozí sa 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:35

paktofonika , jo, urcite jsou spis drobnejsi. Kolik vazi presne, to nevim, nemam doma vahu. Suzettka vazila vzdycky cca 3,4 nebo 3,5 a Bu malinko vic, ale tipuju, ze vic nez 4 kila nema. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:37

paktofonika je to hrozny osel 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:37

Zina mno, tak za tu srnu bych u Rufíka teda taky ruku do ohně nedala...ale to přivolání chce asi dřít furt.

U něj je blbý, že neni snadno motivovatelnej, venku na hračku skoro vůbec, doma o něco líp. Žrádlo venku jak kdy. Když je něčim rozrušenej, tak nežere.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:38

jinx  ten výraz královny všehomíra

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. března 2018 10:51

Potrefenáhusa jj, ten ona nesundava 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. března 2018 11:06

Potrefenáhusa Rufíček se kochá.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 12. března 2018 11:27

Potrefenáhusa ano, ale to kecanie počas prechádzky napríklad je super. 

Elzička doma bud leží u seba, alebo strká hlavu pod pazuchu, ked niečo čítam, alebo muž ked je niečo, tak fakt až pod nos mu strčí čumák. Stráži mrchy, aby nešli na linku, potom žaluje, vonku ked je sama na dvore a ide niekto okolo so psom, s veľkým revom letí k plotu a reve a reve. Vtedy dostávam ja hisáky z nej. To sa naučila od susedovic psa a ten teraz len pokojne pozoruje ako jej to ide.

Vonku na vychádzke je to super, zo začiatku od prvotného nadšenie ťahá, potom sa ukludní a vytešuje sa z pohybu.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 12. března 2018 11:36

údajně je to pohodlné 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 12. března 2018 11:39

Bowle Nádhernej :-).

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. března 2018 11:51

Bowle A takhle dovnitř by to nešlo? :-)

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 12. března 2018 12:01

Zina samozřejmě , ale jen v létě, když jsou autority na dovolené a já jsem s ní sama doma.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 12. března 2018 14:10

Krásný zvěře máte, všechny!

U nás když  pes začne hovořit, znamená to Koukej rychle vstát a jít se mnou ven, nebo ti tu hromádku udělám tady a teď! A dělej, dělej, wuauuu, grchruau! A ještě při tom občas štěkne, aby to bylo důraznější. Začne pochodovat ke dveřím a zpátky, pak si stoupne těsně k člověku, fixuje ho pohledem a k těm dveřím za neustálého řečnění a remcání couvá, jako že teda UŽ POJĎ! 

A není náročnej, od malička mu na hraní stačilo něco, co je doma, nevyžadoval nákup drahých hraček :)