A ještě jedna téměř povinná :)

A ještě jedna téměř povinná :)

Super fotky (mě osobně uchvátili velbloudi
). A ten mrakodrap našikmo má náhodou své kouzlo ![]()
Já už se tak těším, až budu mít z krku dizertaci a budeme moct konečně dělat výlety po okolí ![]()

A ještě jedna nepovinná od silnice

Děkuji za reakci. Ty fotky s řekou - ono bylo ten den takové divné rozptýlené světlo. Asi jsem měla víc podexponovat. Snažila jsem se to zachránit, ale asi nic moc. Fotka s nebem je stará, focená ještě mýdlovou krabičkou. Ty zdi byly v originále úplně černé. Zkusím ještě tu ČB verzi.
Hezké. Z těch pantoflí přechází zrak.
Ten gauč je zajímavý.
Ta od silnice vypadá jako začátek příběhu - pořád čekám, kdo začne vylízat zpoza okraje.
Je to focené z autobusu cestou přes Hajarské hory. Prý tam na žhavém asfaltu často praskají pneumatiky a jsou místa, kde je můžou řidiči vyměnit a rozbité nechat. Nikdo kolem nebyl a neumím si představit, že by tam chtěl někdo vysedávat, zvlášť v létě při teplotách i nad 50°. Ale to "království pneumatik" i s trůnem mě pobavilo.
Dík, ale když tady vidím fotky od ostatních, připadám si dost neumětelsky.
Dubajská grafitti - na prostřední fotce jsou akvária a ostatní voda jen namalované :)

Mramor, zlato, perleť, polodrahokamy... úchvatná věc.

A už dám pokoj :)
Sypte to dal!!! Velbloudi me rozesmali ;-) A vubec, jake jsou dojmy?
No, je zajímavý to vidět, ale kdybych si měla vybrat jet ještě jednou tam nebo třeba do Irska, beru to Irsko. Emiráty a především Dubaj mi připadají jako naprosto umělý svět, mrakodrapy vyrůstají z pouště a celé je to jako lákadlo pro turisty, čím bohatší, tím lepší. Takové Las Vegas trochu. Staré centrum Dubaje je malinké, jinak je to všechno mrakodrapový blázinec. Šejkové jsou vůbec mimo kategorie, k paláci se nikdo nesmí přiblížit snad na 200 metrů. Stojí tam policejní auto a hlídá. Do hřebčínů šejk nikoho nepouští, jen na osobní pozvání, mají i nemocnici pro sokoly, taky nelze vidět. A neskutečná megalománie, všechno musí být největší, nejbohatší, nejlepší. Bude tam v roce 2020 Expo, tak už mají plány, jak postavit ještě vyšší mrakodrap než Burdž Chalífa, staví se Dubai Eye - kolo větší než v Londýně, jak jinak, nevím co všechno ještě. Takže vlastně skoro celé město je rozestavěné a to tak, že jeden mrakodrap je těsně vedle druhého, kde je kousek místa, už tam něco rvou.
Pláž hotelová a pláž veřejná, najdi 10 rozdílů :D

Co si dneska koupíme?
Hermes

Louis Vuiton

Nebo aspoň datle?

Dík, ale když tady vidím fotky od ostatních, připadám si dost neumětelsky.
To já taky.
Slunce není v daných podmínkách zrovna výhodou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.