Teda mě by nikdy nenapadlo fotit kramličky/klamerky/kolíčky na prádlo, ale ty to prostě umíš! ![]()
![]()
Máš na to prostě oko. Nádhera! ![]()
Teda mě by nikdy nenapadlo fotit kramličky/klamerky/kolíčky na prádlo, ale ty to prostě umíš! ![]()
![]()
Máš na to prostě oko. Nádhera! ![]()
...jo, ty kolíčky jsou nádherné.!, ty barvy...
To je taková jedovatá barva. ![]()
Dnešní mrazivé rano.....vůbec to nešlo vyfotit ani ze stativu. Pořád to bylo mázlé...tak jsem zkusila předsklopit zrcátko a ejhle...hned to bylo lepší.

A změna skupenství, jak začalo svítit sluníčko 

Tak jsem dnes zkusila svoje první street fotky.Je to teda trochu nezvyk,připadala jsem si jako šmírák...
Fotila jsem to tím makro objektivem s ohniskovou vzdáleností 150mm.
Vítám tipy a triky, jak to příště vylepšit.

tato se mně líbí víc barevná
To je paráda! Jak daleko jsi byla od těch lidí?
celkem hodně..... pro jistotu.... ještě nemám tu kuráž... musím se otrkat.
Až budeš vydávat knížku, tak si ji určitě koupím!
Momentky z ulice sú pekné, ale priznám sa, že fotiť cudzích ľudí bez ich vedomia by som asi nedokázala (pokiaľ to teda nie je v štýle chcem si vyfotiť nejakú zaujímavosť a bez ľudí to nejde)... ako to vôbec riešia profesionálni fotografi, ktorí fotky aj predávajú, tam snáď musia mať vždy súhlas fotenej osoby, či? A zase keby sa mal človek predom spýtať, asi by sa stratilo z fotky to čaro okamihu a pôsobila by naaranžovane... ![]()
Nechcem rýpať, pretože fotky sú fakt podarené, len ma to vážne zaujíma.
Fotky sú parádne
Ja som ale mala už s tou babičkou problém, že či je to legálne odfotiť si niekoho bez jeho vedomia a dať to na web. Ako to vlastne je? ![]()
Tak vidím, že Wanda to už vyjadrila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.