Všechny jsou moc krásné, ty černobílé mají úžasnou atmosféru
Můžu se zeptat, jakým objektivem je to focené?
Fotím, fotíš, fotíme
Tie fotky sú fakt krásne, zamilovaný pár neskutočný
A čo keby si potom oslovila fotografovaných, požiadala o súhlas so zverejnením, prípadne im aj poskytla fotky?
Ja totiž keď si predstavím, že niekto fotí mňa a je mi vidieť do tváre a dá to na net bez môjho dovolenia, asi by mi to bolo nepríjemné.
Ano, o tom jsem taky uvažovala, bohužel až doma...opravdu je tento styl pro mě nový a sama se v něm teprve orientuji. Je to jedna z možností.
Spíš to dopadne tak, že na nějakou dobu focení lidí úplně odložím, fotit jen do "šuplíku" se mně nějak nechce.
Všechny jsou moc krásné, ty černobílé mají úžasnou atmosféru
Můžu se zeptat, jakým objektivem je to focené?
Je to focené pevným makroobjektivem Sigma APO MACRO 150 mm
Díky moc. Makroobjektiv plánuji v brzké době pořídit, tak kouknu na tu Sigmu.
Ta z těch intimnějších je super - ta atmosféra mezi tou dvojicí! ![]()
Taková fotka by neměla vadit nikomu, pokud ovšem nejde o nějakou nevěru!
A - podle mě - jsou dost na hraně ti houmlesáci, to už je přece jen kapku dehonestující, ten stav sám o sobě... natož jeho zveřejnění.
Zrovna tito mně nepřijdou nějak dehonestující... vypadají celkem slušně... nejsou opilí ležící na lavičce, tam už bych já problém viděla... Spíš jsem myslela, že oni nebudou řešit,jestli někde jsou nebo ne,protože na to asi aninepřijdou... ano, je to alibistické, "co oči nevidí, to srdce nebolí"
To už by člověk nemohl vyfotit skoro žádnouulici,protože všude jsou lidé, tam je někdo blbě oblečený, tam se někdo blbě tváří..... streetfotografie by mohla zaniknout.
Nechci se nějak hádat, rozumíš... sama si dělám jasno a děkuji za názory.
Díky moc. Makroobjektiv plánuji v brzké době pořídit, tak kouknu na tu Sigmu.
Je fakt skvělý... všechno makro ...kytky, hmyz, kolíčky... vše je foceno tím. Má dvě nevýhody, je těžký a drahý :-)
Díky, už na něj koukám. Že je těžký bych ještě překousla, ale drahý je teda dost. Ještě jsem našla 105 mm, ten by možná taky nebyl špatný.
ten má kamarád, pro ten jsem původně šla a odnesla jsem tento. Ona ta kvalita prostě odpovídá ceně.... ![]()
Street fotografie korektně? :
![]()
Teď jsem docela nahlodaná...Každopádně moc díky za rady. Budu raději déle šetřit a koupím ten lepší. Ono to za to stojí, když koukám na ty tvé nádherné fotky (snad nevadí tykání) ![]()
A co tato? Do obličeje jim vidět není,ale je to vozíčkář? Ano nebo ne?
V pohodě, taky tykám všem.... jestli se chceš makru věnovat, tak si fakt raději našetři... ten menší je prostě kompromis. A já kompromisy nerada :-)
Omluvám se, že to tak plevelím tady, ale opravdu mě váš názor zajímá...Díky
Tuhle klidně, ale abych pravdu řekla, ta se mi moc nelíbí. Umíte lepší.
P.S: Myslím, že to jestli dotčnému není vidět do obličeje, tak je jedno jestli je nebo není na vozíčku.
Tuhle klidně, ale abych pravdu řekla, ta se mi moc nelíbí. Umíte lepší.
P.S: Myslím, že to jestli dotčnému není vidět do obličeje, tak je jedno jestli je nebo není na vozíčku.
No jo,ale ty zase nejdou zveřejnit..... pak už ta fotka prostě není tak zajímavá..
Street fotografie je pro mě zdaleka nejoblíbenější fotografický žánr. Nemám sice dostatečnou kuráž ani u sebe běžně nenosím ideální snímací techniku, přesto se občas o něco pokouším.

To naštve, co?
si piš....
Paráda...ten balkon je skvělý... a tvůj názor na uveřejnění?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje