Fotím, fotíš, fotíme
Díky
Lesní zátiší (aneb další prosluněný zimní les)

Tak nakoniec som si vybrala Olympus OM-D M5 Mark II. Zajtra príde. Teda mala by som ho dostať až na Štedrý večer ale tak sa teším že to nevydržím.
Kúpila som ho v akcii s nie príliš dobrým objektívom a externým bleskom, ak mi vrátia ešte peniaze z cashback akcie tak celý set ma vyšiel na 750€ čo je podľa mňa skvelá cena.
paktofonika super! Hodne stesti s ucenim a tesim se na fotky ;)
Solathis Ďakujem. A výsledky asi nebudú len tak hneď. :-)
paktofonika ha, mas objednanej kurz, ne? To pujde ;)
Solathis To mám, teraz som pozerala že v Prahe sú Olympus kurzy pre členov klubu zdarma. ![]()
paktofonika che, za chvili budes umet se svym fotakem lip nez ja :-D
Tak nakoniec som si vybrala Olympus OM-D M5 Mark II. Zajtra príde. Teda mala by som ho dostať až na Štedrý večer ale tak sa teším že to nevydržím.
Kúpila som ho v akcii s nie príliš dobrým objektívom a externým bleskom, ak mi vrátia ešte peniaze z cashback akcie tak celý set ma vyšiel na 750€ čo je podľa mňa skvelá cena.
Gratuluji
Já dost silně přemýšlím o výměně E-M10 za E-M5 (super výhoda je ta voděodolnost E-M5... Ale říkám si,ž e počkám než bude Mark III, pak budou MArk II prodávat výrazně levněji
). Jaký objketiv v setu k tomu máte? 12-42 anebo 12-50? Ta cena je hodně dobrá, až se mi tomu nechce věřit, že by ty ceny šly až tak dolů
? Já před rokem kupovala E-M10 s objektivem za 26 000 Kč. Můžu se zeptat kde jsi ho kupovala?
Jinak Fotokurzy Olympusu doporučuju, dobrý je začít produktovým školením, člověks e dozví základy (clona, čas ISO) i praktické informace o nastavení vyloženě tohoto fotoaparátu. No a pak je dobrý ten workshop s možností půjčit si objektivy, protože tak člověk alespoň zjistí, co potřebuje ![]()
Champs Elysées, prosinec 2017

domenica ...krásné...
Má to atmosféru...
Děkuji, je to výloha Maison Guerlain a schválně jsem to nahoře, kde je nápis, ořízla, protože to není (v tomto vláknu) podstatné.
Jen škoda, že tím přesunem sem a zmenšením fotka dost ztrácí.
Musím říct, že mám ve fotografii moc ráda siluety. ![]()
...jo, je to takové zastavení v čase,
mžik v tolika životech najednou...
A je tam ta zimní předvánoční nálada...
A666 Kupovala som v Alze. Mam k tomu objektív 12-50 a ešte bol k tomu aj blesk, ten istý set ale strieborný bol za normálnu cenu. Set s 12-42 v akcii nebol. Olympus mi ešte vráti 100€. Nebyť tej akcie tak asi by som to dosť zvažovala, den predtým som na ten set pozerala a bol za 1300€. A na kurz sa chystám určite. Jeden je už v stredu ale to nestíham. Po novom roku ale určite pôjdem.
černá káva Mluvíš mi z duše
domenica Adventní nádhera![]()
Berta To makro se zimní tématikou je nádherné
. Z těch street fotografií se mi jich samozřejmě líbí víc, ale opravdu mě dostal až ten chlapeček s tím tatínkem a ta tramvaj. Ty nemají chybu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje