Fotím, fotíš, fotíme
Nádhera. ![]()
Nevím, jak to děláš a kolik snímků musíš pořídit, aby jsi z nich vybrala ten jeden správný okamžik, kdy mezi těmi lidmi probíhá ta správná interakce a vytváří tak velmi příjemnou atmosféru. Nejsou to jen jakési postavy v pohybu.
To dítě smějící se na otce je krásné nebo chlapec v tramvaji krčící se před tím objemným pánem, jakoby se bál, že ho chce zavalit. ![]()
tak tahle mě chytla u srdce. krásná nostalgická.
Jé, děkuju :-)
hodně Bledule , hodně...... ![]()

Ty poslední dvě teda jsou!
Něco ze zimního makra z víkendu

Ta je rozkošná.![]()
Ta duha je teda super
Ty rámované fotky mě nějak přitahují, už jsem jich tady měla víc, tak další do party...

Ty rámované fotky mě nějak přitahují, už jsem jich tady měla víc, tak další do party...

mě taky...![]()
Ach jo... Neviem si vybrať fotoaparát.
Pôvodne som uvažovala o Canon 200d ale ten sa nehodí na to vo by som fotiť chcela. No takže ideme ďalej Canon 760D ale tak to už môžem vziať rovno 77D...no a už sme na celkom zaujímavej cene bez objektívu...
A pritom som chcela bezzrkadlovku ale tam si neviem vybrať už vôbec. Teda Fujifilm X by som brala ale k tomu sú drahé objektívy...
Ale už som si kúpila fot.kurz ti je základ. No ale bez fotoaparátu to jaksi nepôjde... ![]()
Na fuji jsou myslim redukce a pak se da pouzit i spousta jinych objektivu, mozna by stalo za to po tom kouknout?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje