janejane Krásné, je vidět, že máš výtvarné cítění. Těším se, že taky něco namaluješ.
Fotím, fotíš, fotíme
Le Bon Marché, Paříž. Mám tenhle obchoďák mnohem radši než Galeries Lafayette. Je tu úplně jiná atmosféra (méně turistů, více místních) a strašně moc se mi líbí ta stavba samotná. Akorát mě vždycky přepadne smutek z toho, že takhle nějak by mohla vypadat a žít Bílá Labuť.

domenica no v Bílý labuti sem onehdá byla, to je hrůza a děs..tvoje fotka je moc pěkná. Myslím,zě i v Kotvě by to mohlo vypadat líp..
janejane Všechny mají krásnou atmosféru, nejvíc se mi líbí předposlední.
Moc pěkné, za mě nejlepší taky ta černobílá ![]()
Díky.
Jj, i ta Kotva je pořád jako začarovaná, bohužel.
blackviolet Fleur A666 Děkuji, to počasí tomu nahrálo, mám mlhu ráda.
domenica fascinuje mě atmosféra ( třpytivý "závěs") i architektura.
KoraKora moc se mi líbí ty schody
KoraKora Ano, schody, je to pěkný záběr!
Jen bych si asi pohrála s jasem nebo kontrastem..., prostě aby se víc prokleslila tmavá místa.
KoraKora však jasně, taky to tak mám, něco mě zaujme, tak fotím, pro radost a vzpomínku, baví mě to. (a to, že si s fotkou můžu pohrát, přídat jas, sytost atp. dělám až těď, jen v mobilu).
KoraKora Podzimní se mně líbí, prosvětlený les má krásnou atmosféru.. ambice neambice... i to "jenom cvanutí"chce dotáhnout do konce.. jak psala janejane , schody by to chtělo dole prosvětlit a ten černobílý dům... ten po úpravě přímo volá, je tam všechno strašně šedé... omlouvám se, ale teprve úpravou by ta fotka stála za to.
Já jsem byla o víkendu v Praze na Czech Press Photo... úžasné snímky.. tak jsem vzala Nikona do ulic... 

z výstavy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje