Fotím, fotíš, fotíme
Renusatko Holub je super...já bych ho teda posunula doleva, aby nebyl na středu... že jako do té fotky vlétá... ale křídla má zachycená parádně.
Berta to syn taky říkal, bohužel to úplně nevyšlo. Fotek s holubem má spoustu, ale zase nesplňují další kritéria učitele.
domenica Je vidět, že ty máš podzim opravdu ráda! Takhle vyvážený poměr deštivé nostalgie a svítivě žlutých lístků na jinak holých stromech umí najít jenom ten, kdo se toulá ulicemi a nemá sklopenou hlavu a ruce vražené v kapsách.
A při poslední návštěvě Paříže jsem s sebou měla parťáka.
A přiznám se, že Paříž jeho očima mě baví. Takže tady je pár street fotek mladého pána.

domenica Mladý pán je jako beze srandy neskutečný talent a s dovolením jsem si ho přidala do sledování na IG.![]()
Mimochodem...Kolik mu je? Vždyť já mám zafixováno, že tak 8 let!![]()
No je to děs... strašně to letí, takže Kryštofovi už je 17.
A moc díky. Zrovna od tebe mě taková reakce moc a moc těší.
Mladý pán umí, zejména využití linií a opakování vzorů na druhé a poslední fotce je super
na první trochu ruší ty moc intenzivní světla auta a lampy? vlevo. Hodně na sebe strhávají pozornost - možná po lehkém ztmavení by to bylo ještě lepší, protože jinaksje fotka super.
Mladý pán má oko ![]()
Díky, vyřídím.
Pokud jde o tu první fotku, co si pamatuju, tak na auto cíleně čekal a ta nesourodost, změť světel, barev, neonů a odrazů, to všechno bylo prostředkem k zachycení dynamiky chvíle... kdy ta Eiffelovka, obvykle bývající v prvním plánu, je vlastně tak trochu upozaděná.
A666
Díky, vyřídím.
Pokud jde o tu první fotku, co si pamatuju, tak na auto cíleně čekal a ta nesourodost, změť světel, barev, neonů a odrazů, to všechno bylo prostředkem k zachycení dynamiky chvíle... kdy ta Eiffelovka, obvykle bývající v prvním plánu, je vlastně tak trochu upozaděná.
Jo, to naprosto rozumím, ty světla auta tam mají své místo, jen bych vyzkoušela, jak to bude vypadat, když se trochu zredukují přepaly, takhle mi přijde, že ubírají až moc pozornosti. ale to je dost o osobním vkusu ![]()
domenica Wow, mladý pán je fakt talent! Skvělé fotky ![]()
domenica Krásné fotky. Líbí se mi všechny.
A jedna stylizovaná - most (pont de Bir-Hakeim), který si zahrál v mnoha filmech, konkrétně tohle má být vzpomínka na film Inception s Leonardem DiCapriem:

domenica Proč poslední?
Jsou fakt skvělé, já jsem v jeho věku (no koukala jsem teda, letí to strašně
) taky moc ráda fotila, samozřejmě to není prezentovatelné, haha. Takže já v těch fotkách úplně cítím tu mladou duši, takovou netuctovou hravost, či jak to nazvat, která právě olivní to, jestli to bude fungovat. A taky že jo. No skoro mu to závdím, já už jsem stará a můj umělecký sen mi nevyšel.
hlavně ať pokračuje!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje