Zaujalo mě, že v době, kdy většina mladých vytáhne na selfie mobil a cvakne to raz dva, si tento kluk dal asi 10 minut práce, aby ten foťák našteloval... za mě má palec nahoru
:-)

Zaujalo mě, že v době, kdy většina mladých vytáhne na selfie mobil a cvakne to raz dva, si tento kluk dal asi 10 minut práce, aby ten foťák našteloval... za mě má palec nahoru

domenica obchoďák je skvělý, dobrá středová kompozice...
Berta tjo kdybys to nenapsala vůbec by mě nenapadlo že kluk si dělá selfíčko:-) teda ale tvoje fotky jsou.. profesionální.
moc se mi líbí to dítě s holoubkem:-)
viktorka_od splavu děkuji..ale já stále vidím rezervy a do profesionality dalekou cestu :-) , ale baví mě to, to zase jo... :-)
domenica obchoďák je skvělý, dobrá středová kompozice...
Díky.
Z tvých pražských se mi nejvíc líbí "modelka" na Karlově mostě. ![]()
domenica škoda, že má zavřené oči...
Tak to mi ani nepřišlo, až když jsi na to upozornila, vidím, že je nemá zrovna doširoka otevřené. Ale nepřijde mi, že by to rušilo.
Z loňské Czech Press Photo, taková fotka s fotkou. ![]()

A přidám jednu pařížskou, s pozdně podzimní náladou...

domenica Tak tyhle záběry mám moc ráda! (pán s deštníkem).
domenica fotka s fotkou je dobrá...ještě mám také jednu 
domenica a pařížská s deštníkem je také povedená, skvělá kompozice.
Dnes na ČT art byl skvělý dokument o Josefu Koudelkovi, fotograf, jediný český člen Magnum Photos
Mé amatérské podzimní pokusy
Ty schody mám z opačného pohledu, proběhly tu někdy na podzim, to je cesta na Pravčickou bránu - my šli dolů potmě a ještě po mokrém listí, divím se, že jsem se nepřerazila
jinak pěkné, Souhlasím s názory výše, schody dole projasnit stíny, takhle je to moc tmavé a zanikají detaily..... Jinak se mi moc líbí ty stromy, taková krásně podzimní fotka
Co se týče toho domu, barevný pěkný (ale zase bacha přepaly), ale při řpevodu do černobílé to chce si pohrát s kanály a kontrastem, jinak je to moc šedivé, jak psala Berta.....
Já jsem byla o víkendu v Praze na Czech Press Photo... úžasné snímky.. tak jsem vzala Nikona do ulic...
Tahle je fakt super momentka
No a ty černobílé z výstavy bomba, fakt povedené. Jo a moc se mi líbí takyten "malíř" na mostě, ty fakt krásně umíš zachytit atmosféru, tenhle sty fotek se mi od tebe moc líbí ![]()
Le Bon Marché, Paříž. Mám tenhle obchoďák mnohem radši než Galeries Lafayette. Je tu úplně jiná atmosféra (méně turistů, více místních) a strašně moc se mi líbí ta stavba samotná. Akorát mě vždycky přepadne smutek z toho, že takhle nějak by mohla vypadat a žít Bílá Labuť.
Tahle fotka je moc krásná, fakt zajímavá - jak barevně, tak liniema, moc příjemná na pohled, člověk by ani neřekl, že se v obchoďáku dá vyfotit něco tak pěkného
No a deštník je taky moc pěkný ![]()
Já se snad dám konečně do úpravy fotek co čekají ve frontě, už mám skluz 5 měsíců ![]()
Berta Byla ses podívat http://www.dum-umeni.cz/cz/vystavy/detail/id/303 ? Malba a pozdější léta, kdy si kompozici inscenoval sám nic moc, včetně těch koláží teda, ale jinak se mi jeho fotky líbily.
Edit: tohle je ten správný link http://www.dum-umeni.cz/cz/vystavy/detail/id/146
Krehutka nebyla, diky za tip
10 min šteloval a pak mu spadnul do koše
(infantilní humor, já vím)
domenica pán s deštníkem je přesně ta fotka, co nad ní člověk začne přemýšlet. Co tam dělá, proč sedí v dešti, co sleduje...dobrá, moc.
Berta Fotky máte moc pěkné. Syn byl taky na výstavě. Měl trochu smůlu, protože nesměl chodit, takže dobu, kdy ostatní chodili po Praze, trávil v kavárně
. Včera večer jsme vybírali fotky do školy právě takové ty z ulice... a holuba má taky ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.