Fiction v tom jednom rozhovoru s ním pochybuje i Anička. Pak už ale zase ne no![]()
Zrádci
Já fandila Mie, syn Kateřině (pionýce slepcých uličekdost, dost chudák trpěl
) A teda Marcel si musí rvát vlasy. Jinak já bych tam jako zrádce na konci stát nechtěla, přijde mi to vždycky hrozně vypjaté, v té první řadě teda víc.
Veronika tím podle mě tak nějak proplula...
Brzobohatý v tom podcastu mě taky štval, nedalo se na něj koukat.
Mulen to byl pro me dost silny moment, kdyz tam Mia stoji po odhaleni, Marcell obejme holky kolem ramen, odchazeji v tom objeti a ona se za nima diva. Zajimalo by me, co ji v tu chvili letelo hlavou, nevypadala moc stastne. Pak ji neco rekl Vojta a uz zas byla dobra, ale ta chvile byla myslim hodne vypjata.
Kokoska jo, cítila bych se hrozne sama. Ale zase milion je milion ![]()
Fiction Myslím, že na Miu by se Anička nechala přesvědčit. Kdyby jí Marcel rovnou u večeře řekl, s tebou vím, že to vyhrajeme na 100%, s kýmkoli dalším se zvyšuje riziko. Jsem ochotný to risknout ještě s Veronikou, protože jí věřím, ale víc nic. I Anička i Veronika Miu v průběhu hry "zvažovaly", a myslím, že osobně k ní neměly zas tak blízko a kdyby to Marcel tlačil, tak by se přidaly. Ale to by Marcel musel být aspoň nějakej hráč.
Mags myslim, ze ve stabu tak trochu doufali, ze se Marcell vzchopi, zacne hrat za sebe a hodi cerveny pytlik. Aspon to tak vyznivalo v tom "behind..." z posledniho dilu, Anicka ze stabu od Markuse o tom tam mluvi. A vono nic!
Výherce Zrádců je nejosamělejší vítěz ever.
Skvělé to bylo, Mie výhru přeju, zasloužila si to. Přípitek na důvěřivý paka, to byla pecka, s mužem jsme se smáli nahlas. Marcell nad sebou teď musí kroutit hlavou, no. Ale hezky to vlastně ukazuje, jak to funguje i při těch případech, o kterých Mia mluvila - možná někdo něco tuší, nebo zjistil, ale cítí, že do toho s ním nikdo nepůjde, že podle ostatních je všechno v pořádku, tak nakonec sám sebe přesvědčí, že ten křik od sousedů je normální a ty modřiny se mu taky jen zdály...
Kokoska No přesně. Marcell by napsal Miu, ale JEN POKUD by někdo JINÝ hodil červený pytlík.
Sweet Potato Jj, smutný finále, no..
Ještě mě ve finále bavilo, jak od chvíle, kdy Anička mohla sdělit, že je věrná, z ní všechno spadlo a už byla jen vysmátá. A klobouk dolů před věrnými, jak se s prohrou vyrovnali. A jako velké plus hry beru, že jsem Danielu poznala z jiné stránky, dosud jsem ji měla za trochu zkostnatělou moderátorku, která si vzala nesourodého partnera. A vznik dua D + Č
.
Pinot Noir Souhlas ve všem!
Mags souhlasím
Pinot Noir a s tebou taky. Ale myslím, že to je prostě přirozené, že člověk chce věřit, že jsou lidi dobří.
Evaeva V tomhle případě bych spíš parafrázovala Marcella "člověk chce tu jednodušší variantu".
Já musím říct, že jsem celou dobu fandila Mile, fakt jsem jí to přála za to, jak mistrovskou hru hrála, ale u toho posledního ohně jsem najednou doufala, že Marcel tam ten červenej pytlík hodí. Ani to nemám nějak zdůvodněný, možná mi chybělo, aby Mia aspoň v tý poslední zpovědnici trochu ukázala, že jit to ve skrytu duše malinkato mrzí, že je takhle "zradí", a působilo to víc lidsky, nebo je to taková to podvědomá naivní touha ve mně, aby dobro, byť je většinou trochu pitomý, nakonec přece jen zvítězilo.
Pinot Noir dil si jdu pustit ale mas naprostou pravdu. Lidi se chovaji stadne, je to strasne tezke vystoupit sam za sebe. Vzdycky si vzpomenu na jeden z nejlepsich filmu - 12 rozhnevanych muzu. Ale v realu to tak skoro nikdy nefunguje.
Docela me prekvapilo, ze Markusovi je teprv 35 let. Nijak jsem se nad tim nezamýšlela, automaticky jsem ho brala jako 40+, az dneska v nejakem rozhovoru to zaznelo.
Fiction Ty jo, já se přiznám, že jak Danielu i Čestmíra mám ráda a tak do pátého dílu mě ty jejich podkasty fakt bavily, tak zhruba od poloviny mi jdou (společně) strašně na nervy, nevím proč. Mně se ta jejich dynamika asi vlastně moc nelíbí. ![]()
Sweet Potato To je pravda. Vyhrát Zrádce je takové hořkosladké.
Kokoska Mě by zajímalo jakou hru zrádce by věrní neodsoudili.....
Garfie souhlasím, už pár dílů se na jejich podkast nedívám. Mně se jejich interakce nijak zvlášť nelíbily od začátku, ale dokud ještě byli oba ve hře, tak jsem se aspoň něco zajímavého dozvěděla, ale když vypadl Čestmír, tak mě to jejich skákání do řeči a káravé pohledy přestaly bavit úplně.
Tohle odsuzování hráče, který dobře hrál přidělenou roli, nechápu. To si nepřipadají jako blbci, když takhle moralizují?
Pinot Noir Přesně tak, navíc šlo o 14 dní, to je v podstatě takovej "tábor". Kdyby ti někdo kecal čtvrt roku, ale prostě 14 dní kecáš, protože to máš v popisu hry no;)
Pinot Noir mně nepřipadá, že by tuhle řadu zrádce odsuzovali. (Minulou hodně a štvalo mně to) I teď v záhrobí Anička říkala, že je naštvaná hlavně na sebe, Marcell něco podobného. Nevím samozřejmě, jak je to v reálu, ale přijde mi, že to letos brali víc jako hru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my