Sweet Potato jj, Kateřina si u mně trošku spravila image v tom rozhovoru. Anička se mi líbila, jak se tam hádala sama se sebou![]()
Zrádci
Sweet Potato ono to letos bylo cele vic v gentlemanskem modu. Ne ze bych cekala nadavky, ale prece asi jen trochu vic emoci.
Katerina byla dobra, ta se nad temi dopisy fakt bavila.
Zajimalo by me, co Mia s tim milionem udela.
Kokoska Jasně že by diváci (o médiích nemluvě) potřebovali", aby je dala na charitu, ale ať si je tiše užije.
Přiznání: moc by mne lákalo to zkusit, ale nedala bych tu zimu a nevyspání.
Sweet Potato uz to rekla a ma pravdu, i kdyz jem trochu cekala, ze nejake casti se vzda.
Kokoska Upřímně, takové gesto bych čekala možná od těch od celebrit.
Ale máš pravdu, aspoň kousek by potěšil.
Sweet Potato pro me je naprosto neralne, ze bych si to zkusila, belhala bych se za tymem mozna jeste hur nez Katerina. A kdyz je na neco casovy limit, mel by byt clovek natolik fyzicky zdatny, aby pripadne nepokazil ostatnim hru. Plus unava z nevyspani, psychicky tlak, nene, gauc je moje jistota!
Já jsem spokojená, že Mia vyhrála, ale abych řekla pravdu, Zrádci pro mě kulminovali před 14 dny, kdy byl na Prima+ předposlední díl. Minulý týdem jen sestřih a dnes ... bylo to docela trýznivý a myslím už i té Mie bytostně nepříjemný, ty dohady, ten pohled na zničenou Kateřinu... Překvapil Marcell přemýšlením směrem k Mie, překvapila Anička, že mu to tak přesvědčeně rozmluvila...
A ad účast ve Zrádcích, já bych to nedala ani náhodou, bavilo by mě přemýšlet a jednat jako zrádce, ale prozradil by mě obličej, neudržela bych pohled a červenala bych. No a ti věrní, ti to mají obzvlášť těžké....
Fiction Těžké psycho to bylo dneska.
Kdyz Katerina tak presvedcive mluvila o sve vernosti a Marcell o podezreni na Miu, tak jsem si rikala, ze dva nejvetsi tichoslapci snad jeste nakonec vsechno zvrtnou. Tak jsem rada, ze se jim to nepovedlo. Pouceni pro pristi zradce - byt nenapadny a neviditelny se muze vyplatit, jen necuknout v posledni chvili.
Kokoska Tak hlavně je kravina nejít jako věrný až do finální dvojice. Kor když Marcel věděl, že Anička je věrná.
Mags mne se ten moment proroka vubec nelibi, strasne to podle me ovlivnuje hru.
Ale letos byly moc pekne mise, umi to stab skvele pripravit.
Mags no přesně! Vůbec nechápu, že tu myšlenku tak rychle opustili. Vždyť i Anička to tam říká a pak najednou nic![]()
Kokoska no tady jí prorok evidentně moc neovlivnil ![]()
Celé to bylo krásně udělané. Ta atmosféra musela být úžasná, to bych chtěla zažít. Ale já bych to nedala ani omylem. Nevyspání ještě jo, mise by mně bavily, ale ta sociální hra, to vůbec![]()
Mags mne se ten moment proroka vubec nelibi, strasne to podle me ovlivnuje hru.
Ale letos byly moc pekne mise, umi to stab skvele pripravit.
Na prorokovi mne naštvalo i to, že se ta výhoda "dědila". Copak se někdy dědil třeba štít? Gr
Kokoska Tak hlavně je kravina nejít jako věrný až do finální dvojice. Kor když Marcel věděl, že Anička je věrná.
No, jenže oni to tam prožívali jako opravdový život, tak pro M + A asi bylo nemyslitelné ty zbývající 2 hodit přes palubu..
Fiction no ale na miu podezření měli. Tak to mi přijde zvláštní, že jí tam nechali.
Fiction No Marcel přiznal, že se bál, že by se to otočilo proti němu. I Veronika to zmiňovala. Ale jí a Aničce teda věřím, že chtěly věřit a nechtěly si vyčítat, že by někoho připravily o výhru. Ale Marcel by do toho klidně šel, kdyby si Veronika a Anička tak nedůvěřovaly.
Ježiš, já úplně zapomněla, že vy už víte, jak to dopadlo, proč já sem lezu! ![]()
Doufám, že se mi to podaří utajit aspoň před rodinou, ti vůbec nesledují česká média, ale je to vždycky utrpení, jako u Stardace, furt mě pozorují, jak se tvářím a rozebírají každou moji poznámku. Já mám vlastně doma Zrádce v praxi! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my